Change

Change

Het is niet de sterkste die overleeft, het is de meest intelligente die overleeft, degene die zich het snelste aanpast – Charles Darwin

‘Men’ zegt altijd dat je een mens niet kunt veranderen. Bullshit, zeggen mijn vriend en ik. Wij zijn het levende bewijs. Als je echt wilt, als je echt-werkelijk-hoe-dan-ook-wílt – dan kun je veranderen. Easy. Als je echt voelt, wilt en weet dat een andere manier fijner is, dan verander je. Als je leeft vanuit je hart en je ziel, dan pas je je aan. In een relatie pas je je aan om het beste bij elkaar boven te halen. In je leven pas je je aan als je een nieuwe baan of studie moet zoeken, your ability to adapt is eindeloos. Gelukkig. De mens, het dier en de plant is van nature zo gemaakt om zich aan te passen, ik leer dat van prachtige natuurdocumentaires. Als een plant opeens voor een of andere reden giftig wordt voor insecten, passen die insecten zich aan. Het behoort tot een groter plan.

Je kunt dus zelf veranderen of de verandering wordt je (bruut) in je schoot geworpen door externe factoren – JIJ moet weten dat je de ability to adapt in je hebt, anders was de mensheid allang uitgestorven. Het vraagt grote intelligentie (EQ) om je flexibel op te stellen zonder je kernwaarden te verliezen. Jij kunt dit. Easy. Vertrouw jezelf.
Wil je hier meer over weten? Speciaal voor jou heb ik een serie Geluksboekjes geschreven. In elk boekje afzonderlijk leer ik je hoe je kunt genieten van het leven en hoe je jezelf mentaal en fysiek weerbaar kunt maken. Dit gecombineerd met heerlijk gezonde recepten, super goede bewegingsoefeningen en dagelijks een quote en oefening om je mentale weerbaarheid te vergroten, je sterk te maken en vooral te genieten van het leven dat je hebt.
In deel II Máák je Geluk leer ik je om je sensitiviteit tot je kracht te maken. Ik laat je zien hoe je je eigen geluk kunt creëren en vasthouden door positieve dingen in je leven te integreren. Want: je moet het zelf doen. Life is short, start now!

Wil je hier meer over lezen? Ik geef jou mijn mijn boekjes de unieke combinatie van bewustwording en mindfullness ook advies over voeding en beweging om je zowel mentaal als fysiek oersterk en energiek te maken. Zodat je in je kracht staat, vol vertrouwen goed in je vel zit. Met een mooie quote ter inspiratie en ruimte om wat notities voor jezelf te maken. Bij mij heeft het gewerkt – wie weet bij jou ook!

Lees meer of bestel hier: Máák je Geluk

#flow #intuition #love #writinggirl #genieten #leven #balans #veranderen #verandering