Fix je Geluk

Fix je geluk

FIX JE GELUK is een wake-up call, een schot voor open doel – een bittere noodzaak. Waarschijnlijk zit je al een tijdje niet helemaal lekker in je vel maar weet je niet precies waar het aan ligt – je hebt immers alles al. Of je hebt nog helemaal niets en wil je juist werken aan een heerlijk leven – constructief en met resultaat. Goed te doen, thuis en tussen de bedrijven door, in dertig dagen aan jezelf werken. Aan je geluk.

Misschien heb je behoefte aan sociaal contact, liefde, waardering, een mooie baan, zoek je je passie of gewoon een gezonde levensstijl die bij jou past. Waar je energie van krijgt, waar je trots op bent en zelfvertrouwen van krijgt. Hier ben ik en ik heb een zalig leven omdat ik weet wat ik doe. In dertig dagen neem ik je mee aan de hand en laat ik je nadenken over alle belangrijke levenszaken die er nu op dit moment in jouw leven toe doen. Wat wil ik, wie ben ik – en heel belangrijk – waar wil ik naar toe? Door te visualiseren, mediteren en daadkrachtig er aan te werken, voel je na dertig dagen al resultaat.

It's a mindset...

Deel I: Fix je Geluk – reset je basis

Fix je geluk was een enorm succes toen het net uitkwam en ik geef regelmatig workshops en coachen om je op weg te helpen. In dertig dagen zet je je doel neer, leer je je blokkades opruimen en je eigen positieve levensstijl neer zetten die bij jou past.

Recept voor positief leven: dagelijks een nieuw inzicht waar je mee gaat werken, een quote ter inspiratie, een voedzaam recept en een bewegingsoefening om je lichaam en geest sterk te maken– de vier elementen voor een positief leven. Want ik geloof niet alleen in een sterk lichaam maar ook in een sterke geest – met liefde voor JOU!

Dit boek heeft alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten. Fix je Geluk!

 

Genre Personal assistance
Paginas 102, zwart/wit gedrukt A4 formaat met ringband
Uitgever Epublishing in eigen beheer
Jaar oktober 2014
Prijs €9,95
WritingGirl Fix je Geluk bestellen