Joehoe! Hij is geboren!

Pluk je Geluk is geboren op het Happinez festival en dat moest gevierd worden! Mijn vijfde boek – een heel ander boek dan mijn thrillers en wat kregen de uitgever en ik een schitterende reacties van mensen op het Happinez Festival…. M’n nieuwe boek maakt, raakt en ontwaakt zoveel mensen, ik weet niet wat ik meemaak! Een kleine impressie van alle mooie mensen die m’n boek kochten en er helemaal blij van werden… #happinezfestival2017

 

 

Afgelopen weekend is mijn nieuwe boek Pluk je Geluk op het Happinez gelanceerd en dat was toch een overweldigend succes! De reacties van de mensen waren zo mooi en sommigen stonden gewoon met tranen in hun ogen omdat het boek (en de vormgeving) hen zo aansprak.

Het is echt een boek voor jezelf en ik ga je ook niet vertellen hoe het moet, maar geefde lezer inspiratie, oefeningen en tips over mindfullness, voeding, ontspanning, beweging en spiritualiteit om een lekker leven te creëren dat bij haar past. Om balans te brengen in haar drukke leven en haar vooral veel zelfvertrouwen te geven. Heel vaak hoor je dat je dingen los moet laten, je droom moet volgen en problemen om kunt buiten naar kansen, maar hoe doe je dat dan precies? In het boek Pluk je Geluk neem ik je mee om een manier te vinden die bij jou past. Op een realistische manier creëer je het leven waar je positief, energiek, fit en blij van wordt.

Wil je meer weten? Ik vertel je graag alles, mail me: ook als je een specifieke vraag hebt of een gesigneerd exemplaar wilt!

Je kunt Pluk je Geluk hier bestellen: bij Bol.com, Ako, Bruna, Libris en natuurlijk bij Writing Girl

Pluk je Geluk is een boek waarin je dichter bij jezelf en bij je eigen geluk komt te staan, door je lichamelijke, psychische en spirituele kant in balans te brengen met behulp van mooie oefeningen, voeding, tips en adviezen.
In ongeveer een maand leer je jezelf gezond en mentaal sterk te maken door een lifestyle te creëren die bij jou past, met de juiste voeding en balans voor lichaam en geest. Elke dag krijg je een schrijfoefening, een overdenking, een training en een gezond recept om je energie, zelfvertrouwen en positiviteit mee te geven.

In dit boek schrijf je zelf je eigen recept waar jij gelukkig van wordt en dat straal je uit. Niet te streng, niet te gek en bruikbaar in je eigen leven – jíj schrijft het recept dat bij jouw mooie leven past!