Zuiver je Geluk

Kies je Geluk

ZUIVER JE GELUK is een totale detox en reboot van body, mind & soul zodat je positief en zuiver je nieuwe levensfase kunt beginnen. Je verlangt naar happiness en zelfontwikkeling, leven in  vrijheid en goede energie.

Zuiver Je Geluk is deel drie uit de serie geluksboekjes die ik zelf samengesteld heb op basis van ervaring, interviews en met behulp van de research en wetenschap.

Deel III: KIES je Geluk – detox & reboot

In de serie ZUIVER JE GELUK gaan we in dertig dagen je lichaam en geest schoonmaken zodat je positief en clean je nieuwe levensfase kunt beginnen.
Waarschijnlijk zit je nu in een levensfase waarin je goed in je vel zit maar naar nog wat meer verdieping verlangt en energieker in het leven wilt staan. Waar je zelf ontplooiing zoekt en de beste manier om energiek in het leven te staan zodat je complete vrijheid ervaart. In je leven, je werk, de liefde en sociale kring.

In Zuiver je geluk geef ik je de juiste tools om je op alle manieren te reinigen en opnieuw je leven in te vullen – herboren met energie!

Deze serie geluksboekjes helpen je het beste uit je leven te halen, toepasbaar op de fase in je leven waarin je zit. In het eerste deel Pluk je geluk bijvoorbeeld, zet je in tien stappen de basis voor een stabiel leven neer.

Elk geluksboekje bestaat vier onderdelen om je leven op een gezonde en positieve manier neer te zetten en werk je onder begeleiding dagelijks aan een happy & healthy lifestyle. Deze nooit eerder getoonde combinatie van voeding, bewustwording, mindfullness en beweging maakt dit boekje uniek want je werkt niet alleen aan een gezond lichaam en verhoogde energie maar vooral aan de weerbaarheid van je geest. Iedere dag ontvang je namelijk een oefening voor jezelf over bewustwording, een gezond, voedzaam recept, een bewegingsoefening en inspirerende quote.

Alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten.

IMG_5929

Zuiver je Geluk – detox & reboot

In het derde gedeelte gaan we in dertig dagen je lichaam en geest schoonmaken zodat je positief en clean je nieuwe levensfase kunt beginnen.
Recept voor positief leven: dagelijks een nieuw inzicht waar je mee gaat werken, een quote ter inspiratie, een voedzaam recept en een bewegingsoefening om je lichaam en geest sterk te maken– de vier elementen voor een positief leven – met liefde voor JOU!

Dit boek heeft alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten. Maak je Geluk!

Genre
Paginas 102, zwart/wit gedrukt A4 formaat met ringband
Uitgever Epublishing in eigen beheer
Jaar december 2014
Prijs €9,95
WritingGirl Zuiver je Geluk bestellen