Leef je beste scenario!

leef je beste scenario
Stop nooit met dromen – en droom groot!
Wat is jouw best life scenario -> of leef je die al?
Ik weet zeker dat je al goed op weg bent, want je moet er zelf voor zorgen dat je het iedere dag fijn hebt. Hoe? Door een goede mindset, vertrouwen te hebben, dankbaar te zijn én groot te dromen.
Groots te dromen.
Schrijf je eigen droomscenario
Heb jij wel eens alles los durven te laten en je droomscenario geschreven? En met droomscenario bedoel ik het mooiste leven wat je je voor kunt stellen, op alle vlakken. Hier en nu, bereikbaar in jouw huidige situatie. Geloof me, dat is zo lekker als je alles zonder limits opschrijft, verdwijnen alle bezwaren vanzelf. Fantastisch! Want je werkt als het ware van achter naar voren, van je ultieme doel naar waar je nu staat. Alle obstakels als geld, opleiding of tijd vallen dan weg omdat je het echt echt echt ECHT wilt.
Gedachten zijn ontzettend belangrijk: als je denkt: ik kan het niet dan is de kans dat het gaat lukken ook niet heel erg groot en zul je de kracht of energie missen. Als je denkt; dit ga ik halen, dan is het bijna 99% zeker dat je het gaat halen, al is het alleen al op wilskracht. Geloof is dus cruciaal -> erin geloven maakt het verschil. De kracht van woorden – en de manier waarop je jezelf toespreekt – is dus enorm. Als je positief over je plan praat, gaat het leven en dan voel je de energie bruisen. En andersom ook: als je jezelf bekritiseert in je hoofd en voortdurend zegt dat je het toch niet kan omdat je te lui/slordig/dom/klein* vul maar in bent, dan gebeurt er vaak ook niets. Maar je wens blijft wel. En het leven is zo gemaakt dat je het wél kunt halen, het ligt op je te wachten. Dus aan jou de keuze of je met positieve gedachten een mooi plan maakt of dat je het laat ondersneeuwen en voorlopig weer in de kast legt (zonde).
Voorbeeldje? Ik wil een boek schrijven: nee, ik wil in de top 60 van de bestsellerslijst komen. Hmmm, da’s leuk, inderdaad, reach for the stars. Maar wat moet ik daar allemaal voor doen? Ha! Allereerst een waanzinnig boek schrijven. En dat niet alleen: een uitgever vinden, mensen enthousiast maken en boekhandels zoeken die in me geloven en ga zo maar door. Daar maak je dan een plan voor en dat voer je uit, met ups and downs net zolang tot je tevreden naar je plan kijkt en een dikke vette streep durft te zetten. Zo. Dit is het plan en nu ga ik er aan werken, al duurt het 3 jaar: ik weet waar ik het voor doe, dit is die droom die jou toekomt.
Hoe? Stap voor stap, ik leg je in m’n boek Pluk je Geluk uit hoe je dat precies kunt doen. Het werkt, ik geloof namelijk in dat wat je uitstraalt vanzelf toekomt, waar je om vraagt, in welke vorm dan ook, het universum je zal brengen. En je mag mij bellen over drie jaar als het gelukt is, ik leef met je mee, all the way.
Als je geen grenzen hebt, als alles mogelijk is, waar zou je dan van dromen? Wat jij droomt, wat jij visualiseert, keer op keer, wordt werkelijkheid, daar ga je naar leven. In Pluk je Geluk gaan we dan ook een oefening doen waarbij je je wildste dromen opschrijft en van de toekomst naar het heden toeschrijft, zodat je je de juiste weg inslaat. Je moet de kracht uit je zelf halen en het mooie is dat ik je er bij help. In combinatie met een hele krachtige schrijfoefening, geef ik je ook een schema hoe je niet alleen je mind traint maar ook je lichaam – om nog sterker in je schoenen te staan. Plus een lekker recept voor een goede maaltijd werk jij stap voor stap en dag na dag aan jouw ideale leven dat jij verdient. Kan dat echt? Reken maar, echt honderden personen gingen je al voor. Natuurlijk, ik heb de gouden toverformule niet in handen, maar ik kan je wel de tools geven om het leven te leiden wat jij zou willen. En lukt het me niet om in die bestseller top 60 te komen? Dan heb ik in ieder geval een boek geschreven, leuke mensen ontmoet, anderen bemoedigd met mijn verhaal, veel geleerd, avonturen meegemaakt waardoor ik er in ieder geval een goed gevoel aan over houdt. En ik heb nog alle tijd.
Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer lezen? Klik dan op deze pagina en laat je verrassen!
Heel veel liefs,
Esther
leef je beste scenario