Live your dream challenge 2016 – doe je mee?

Hallo lieve mensen,

Langzaam komt het einde van het jaar inzicht en dat geeft altijd tijd voor reflectie, tenminste bij mij wel. Wat is er goed gegaan afgelopen jaar, wat was fijn, wat liep lekker en wat kan nog beter? Maar ook: waar ben ik dankbaar voor, wat heb ik allemaal voor mooie dingen meegemaakt en wat zou ik nog intenser willen beleven of waar zou ik nog meer van kunnen genieten? En dan komt natuurlijk gelijk de hamvraag: wat wil ik graag in 2016, wat zou ik mezelf graag in het nieuwe jaar willen geven? Liefde, rust – of toch eindelijk die droom waarmaken? Je moet het namelijk zelf doen, er is niemand die het voor jou doet. En daarom start ik gelijk op maandag 4 januari (mijn broers verjaardag!) de Live your dream 2016 challenge. Tien weken lang. We beginnen elke maandag ochtend om 9 uur (vroeg) bij mij thuis met een wandeling door de natuur en gaan daarna een uur schrijven – om precies te zijn: we gaan aan de eettafel jouw concept schrijven voor jouw droom. Of dat nu een boek schrijven is, een nieuwe zaak starten of een baan zoeken, kilo’s afvallen, stoppen met tobben, fit worden of simpelweg het beste uit je leven halen – jij schrijft het concept en ik help je.

Hoe? Heel eenvoudig.

Tien weken lang gaan we aan de slag. Je krijgt begeleiding en werkboeken mee hoe jij je leven het beste kunt invullen om je droom te bereiken. Gewoon in eigen huis en tuin, hier en nu. Je kunt dit makkelijk naast je werk doen, het vergt maar een half uurtje per dag maar het maakt een groot verschil. We gaan het nu echt DOEN!

Met behulp van de geluksboekjes die ik geschreven heb die uit een 10 weken challenge bestaan om het beste uit je leven te halen. Je moet dan denken aan een simpel boekje met gezonde recepten, levensbeschouwingen, bewegingsoefeningen, mindfullnesstrainingen en structuur om jouw droomleven vorm te geven. Je krijgt in deze cursus het boek Pluk je geluk toe gestuurd en we gaan werken met het Fix Je Geluk boek om je droom waar te maken.

fix-je-geluk1

Deze challenge (of cursus) is 10 weken lang, kost € 295,– en gaat je leven veranderen. Ik wil niet zeggen dat je na 10 weken je droom hebt bereikt, maar je bent wel een stukje dichter bij gekomen. Bovendien werk je aan je gezondheid, rust in je hoofd en komt je doel steeds een stukje dichter bij. Je krijgt van mij naast de geluksboekjes een notitieboek met pen in een mooie geschenkdoos en we gaan elke maandag een uur de duinen in, luisteren naar de stilte. En komt de tijd niet uit, vindt je het te ver weg of te duur? Het is maar wat je er voor over hebt. Mensen vliegen naar Bali of Ibiza voor een retraite maar het kan ook gewoon hier, in de duinen in Oostvoorne, binnen tien weken gericht bezig zijn met je droom. Is dat geen groot cadeau voor jezelf? En een fantastisch begin van het nieuwe jaar – wie weet schrijf jij je boek wel, begin je wel die webshop, val je tien kilo af, ben je minder gestressed en instabiel, zit je beter in je vel, lach je meer en kom je de liefde van je leven wel tegen? Niet mogelijk? Ik geef geen garanties, maar kijk eens naar mij ;)) Ik doe alles vanuit liefde en met het grootst mogelijke respect om jou een stapje dichter bij je essentie te brengen en een mooi leven voor jezelf te creëren. Doe je mee?

IMG_7163

Wat: cursus live your dream challenge 2016

Waar: Oostvoorne, Zuid Holland (onder Rotterdam)

Wanneer: maandagochtend 4 januari 9 uur

Hoe lang? 10 weken lang (met een kleine onderbreking van de krokus vakantie)

Hoe lang duurt de sessie? van 09.00 – 11.30 uur – daarna kun je naar je werk of kinderen, hond, kat, ouders of man.

Bijzonder: volledig anoniem – discretie staat absoluut in onze zelfgecreëerde grondwet

Unknown

Wat krijg je precies?

-Een uur wandelen in de duinen van Oostvoorne, door weer en wind, in stilte en bezinning genieten van de schepping en van wat er is, hier en nu – niks aan je hoofd.

– een half uur inspiratie door een les van mij en

– vervolgens anderhalf uur schrijven aan je plan of droom

– een geluksboek waarin elke dag staat wat je moet doen/met recepten, bewegingen en mindfullness oefeningen om helemaal in balans te komen.

En daarna? Niet getreurd, daarna begeleid ik je verder. Na een kleine rustpauze (periode om te stabiliseren) kun je in april een vervolg challenge bij mij doen met Maak je Geluk waarin je verder werkt aan je plan of droom. En in september zetten we de puntjes op de i door Zuiver je Geluk te volgen – genoeg inspiratie om volledig in zuiverheid en balans te leven. We raken nooit uitgeleerd en het mooie van het leven is jezelf te ontwikkelen.

Wat doe jij? Je creëert het leven dat je graag wilt, je staat open voor nieuwe inzichten en je visualiseert en schrijft je eigen boek of plan.

Wat doe ik? Jou inspireren, motiveren, stimuleren, naar je luisteren en je begeleiden. En ik beloof zelf ook aan mijn nieuwe boek te beginnen, dat is gelijk een mooie uitdaging! Geen uitstel meer!

IMG_6735

Gratis: tijd voor je zelf. Ontmoetingen met andere mensen. Rust. Verwondering. Trots. Gevoel dat weer gaat spreken. Liefde dat weer borrelt, de schoonheid die je weer in kleine dingen ziet. Dat krijg je er allemaal bij, een cadeautje van moeder natuur.

Voor wie? Voor jezelf, je geliefde, je zus, je moeder, je beste vriendin, je vriend, collega, dochter of iemand die je kent en het heel hard nodig heeft. De welbekende stok achter de deur, het zetje zodat je je droom waar gaat maken.

Aanmelden: stuur een mail naar info@estherkreukniet.nl

Benodigdheden: gymschoenen, comfortabele kleding om te lopen/joggen, mobieltje/fototoestel, je idee, plan of droom.

Betalingscondities: Na je aanmelding krijg je een factuur die voor aanvang betaald moet zijn. Je krijgt het boek Pluk je Geluk, een mooi werkboek, notitieboekje met pen en inspiratie.

En waarom toch die maandagochtend? Dan moet ik je een verhaaltje vertellen. Mijn vader wilde dolgraag stoppen met roken, hij had van alles al geprobeerd. Hij was in de kracht van zijn leven, begin veertig, drie kinderen, een drukke baan, een goed huwelijk en veel vrienden. Toch kon hij maar niet stoppen met die nare gewoonte en daar baalde hij van. Totdat hij naar de huisarts ging. De – wat oudere – man zei: als jij echt wilt stoppen wilt roken, dan ben jij hier maandagochtend om zes uur. Vertwijfeld als mijn vader was durfde hij niet te vragen waarom maar verzon in het weekend wel honderd uitvluchten in zijn hoofd: te druk, geen zin, wilde tijd met zijn gezin door brengen, files, donker, koud, zijn baan enzovoorts. Toch was hij er die bewuste maandagochtend om vijf voor zes. De huisarts was al wakker en ontving hem in zijn praktijkruimte. Vol verwachting keek mijn vader hem aan en vroeg wat hij kon doen om van het roken af te komen. De huisarts keek hem aandachtig aan en zei: “niets”. “Het feit dat je hier bent, is voor mij een bewijs dat je het graag genoeg wilt. In feite ben je nu al gestopt, de knop is al om.”

Moraal van dit verhaal: als jij écht iets wilt, als jij écht ergens van droomt, dan heb je de wil en de power om er écht te zijn en dat is het startsignaal naar een mooier, beter, zuiverder leven waarin jij helemaal tot de essentie komt. Vanaf daar begint jouw reis naar je droom en het leven dat je absoluut wilt leiden en waarin je volledig jezelf mag zijn. Dus regel die maandagochtend als je echt een stap wilt maken. En ben je al tevreden en happy met je leven? Dan is deze challenge gewoon een cadeautje aan jezelf.

IMG_8700

Zie ik je maandag 4 januari om 9 uur?

Stuur me een mail en graag tot die mooie maandagochtend,

Liefs, Esther Kreukniet

 

Pluk je Geluk.