Mindset

Ik heb nieuws voor je: problemen, tegenvallers en teleurstellingen zullen je hele leven blijven. Het is niet anders. Gelukkig is er goed nieuws aan de horizon: jij kunt wel door middel van je mindset die problemen beter handelen. Hoe? Door ze anders te gaan zien, waarderen en behandelen. Afstand te nemen, te leren relativeren en oplossingen te gaan vinden.

Als je eens een teleurstelling mee maakt, is dat waarschijnlijk nodig voor je groei en persoonlijke ontwikkeling. Je blijft net zolang tegen hetzelfde patroon aanstoten tot je het begrijpt. Je krijgt ook precies zoveel uitdagingen die je zelf aan kunt. Tot je het af kunt sluiten. De ene keer zie je iets makkelijk in, de andere keer is het een hardnekkig procedé. Als je het met deze mindset bekijkt, kun je er makkelijker mee omgaan.

Wat is jouw valkuil waar je telkens tegen aanloopt?

En wat is dan het gevolg? _____________________________________________________________

Hoe ga je dat aanpakken/voorkomen en vermijden?

Bedenk in het leven: het is allemaal maar perceptie – het is allemaal een mindset. Als je ECHT iets wilt, dan lukt het je ook. En het begint allemaal met de juiste mindset.

Uit: Dag 13 uit Fix je Geluk – Mindset

 

Wil je hier meer over lezen? Ik geef jou mijn mijn boekjes de unieke combinatie van bewustwording en mindfullness ook advies over voeding en beweging om je zowel mentaal als fysiek oersterk en energiek te maken. Zodat je in je kracht staat, vol vertrouwen goed in je vel zit. Met een mooie quote ter inspiratie en ruimte om wat notities voor jezelf te maken. Bij mij heeft het gewerkt – wie weet bij jou ook!

Meer lezen hoe je die mindset bereikt? Met een lekker recept, oefeningen en tips om nog krachtiger in het leven te staan en je geluk toe te laten?

Fix je Geluk is het eerste deel van een reeks geluksboekjes waar je in een 30 dagen challenge aan de basis voor een positief leven werkt.

In Fix je Geluk zet je je leven op een gezonde en positieve manier neer door middel van krachtvoer voor lichaam en geest. Dagelijks werk je aan een bewuste lifestyle die jou sterk maakt. Deze unieke combinatie van voeding, bewustwording, mindfullness en beweging voor een positief leven zorgt voor een gezond lichaam en vooral voor een sterke geest.

Iedere dag ontvang je namelijk inspiratie over bewustwording, een gezond, voedzaam recept, een bewegingsoefening, een oefening voor jezelf en inspirerende quote. Alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten. Recept voor positief leven: dagelijks een nieuw inzicht waar je mee gaat werken, een quote ter inspiratie, een voedzaam recept en een bewegingsoefening om je lichaam en geest sterk te maken– de vier elementen voor een positief leven – met liefde voor JOU! Dit boek heeft alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten. Fix je Geluk!

– See more at: Fix je Geluk!