M’n nieuwe boek reserveren + info?

Noblesse Oblige reserveren

Wat leuk! Je hebt op de link geklikt om alvast m’n nieuwe boek Noblesse Oblige te reserveren en daar ben ik s u p e r blij mee! Ook vind je hier meer info voor de media, boekhandels, winkels en over de boeklancering.

Boek reserveren? Reserveren is heel makkelijk -> en hartstikke gratis! Naar verwachting komt Noblesse Oblige hopelijk eind maart / begin april uit en dan heb jij alvast je exemplaar gereserveerd. En eerste druk, dat is ook nog een uniek exemplaar!

1: Druk op deze link om jouw exemplaar te reserveren!

Je wordt verwezen naar onze webshop Writing Girl waarin je heel eenvoudig alvast je reservering kunt plaatsen – en dat kost je helemaal niets!

Zodra de boeken binnen zijn krijg je als eerste een melding waarna we je een Whatsapp linkje of Tikkie voor betaling sturen of keurig een BTW-factuur – net wat jij wilt!

Webshop Writing Girl bestaat al zeven jaar, draagt het Thuiswinkel Keurmerk en de Webshop Waarborg en is 100% betrouwbaar en beveiligd: daar zorg ik persoonlijk zelf voor! We gaan uiterst respectvol en zorgzaam met je gegevens om, so don’t worry.

Noblesse Oblige reserveren

Voor de boekhandels en winkels:

Om de lokale boekhandels te steunen, tref ik eventueel speciale condities, dat is toch super! Daarnaast zorg ik voor flink wat promotiemateriaal en zorg ik voor persberichten in de lokale media, een signeersessie of andere leuke leesacties voor extra traffic en verkoop. Interesse? Druk op deze link en laat je gegevens achter of mail of bel ons!

T: 0181 35 65 60
E: service@writinggirl.nl of info@estherkreukniet.nl

Voor media:

PERSBERICHT – Nieuwe bloedstollende thriller Esther Kreukniet verschijnt dit voorjaar

Zes jaar na het verschijnen van het alom geprezen boek En Passant, ligt er een nieuwe thriller van Esther Kreukniet klaar om uitgebracht (en gelezen) te worden. En wat voor één! Maar liefst zes jaar heeft 
de schrijfster er over gedaan om in de wereld van advocatuur en criminaliteit van de Rotterdamse havenstad te duiken om het zo realistisch mogelijk op papier te zetten. 
Noblesse Oblige is een ijzersterke serie van zeven delen over zonden die omgebogen worden naar zeven deugden. In het voorjaar verschijnt het eerste deel. 

NO2b.jpg

Advocate Liza Kreest leidt een heerlijk leven in Kralingen en woont samen met haar dochter Kate. Ze verbergt een schimmig geheim uit haar verleden en heeft zich volledig op haar carrière gestort. Tegen al haar principes in begint ze een verhouding met haar cliënt. Ze wint de rechtszaak, maar kort daarna dumpt hij haar met een laffe smoes. Als hij een week later plotseling zelfmoord pleegt, beseft ze dat hier iets groters aan de hand is.

Ondertussen wordt ze scherp in de gaten gehouden door de mysterieuze Jung. Onverschrokken zet Liza haar zoektocht voort. Ze wordt op hardhandige wijze bedreigd en als haar dochter Kate ook nog ontvoerd wordt, moet Liza alles riskeren om haar terug te krijgen uit de klauwen van de criminele bende en ligt haar geheim alsnog op straat. 

In het boek staan diverse thema’s centraal, zoals verraad, het leven met een geheim en de ambitie van kind van een gastarbeider evenals de grenzeloze ambitie en hiërarchie in het gesloten bolwerk van de advocatuur.

De pers over haar vorige thrillers:
“Mooi, spannend, respectvol en met een boodschap. Groot compliment […] voor dit uiterst realistische verhaal!” Cees van Rhienen voor Hebban, vier sterren.
“Diepgang en spanning […] een geweldig boek!” Vrouw Magazine – Telegraaf 
“Spannende pageturner…” Libelle
“Een geweldig boek en aanrader voor op de vakantie stapel!” Margriet

Esther Kreukniet (1969) is copywriter en ondernemer. Eerder schreef ze de succesvolle thrillers Beau Ravage, Façade, Carte Blanche en En Passant. Ze is trotse moeder van haar zoon Bo (20) en woont samen met haar vriend Arthur in Rotterdam en Oostvoorne. Achtergrondinformatie over Noblesse Oblige, uitgewerkte thema’s, personages schetsen en meer over de schrijfster vind je op www.estherkreukniet.nl

IMG-2397.jpg

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Titel: Noblesse Oblige
Auteur: Esther Kreukniet
ISBN 978-90-8660-427-2

Naar verwachting zal het boek dit voorjaar/begin april uitkomen. We zijn bezig met de laatste correctieronde.


Vlak voor het verschijnen van het boek versturen we nog een uitgebreid persbericht, maar het is nu al mogelijk om een recensie-exemplaar te reserveren. Wil je meegenomen worden naar de leukste Rotterdamse plekken uit het boek en lunchen met de schrijfster zelf, een PR-kit aanvragen, de schrijfster interviewen, een (online) actie voor jullie lezers organiseren of heb je zelf gave ideeën? Esther is in voor alle leuke suggesties en tips.

Je kunt haar direct mailen info@estherkreukniet.nl of neem contact op met Larry Iburg van Uitgeverij Ellessy op 026-3272030 of via uitgeverij.ellessy@inter.nl.net

Wil je meer lezen over het boek? Lees dan onderstaand artikel:

Kun je er nu al geen genoeg van krijgen?

Lees dan The Making of Noblesse Oblige en alles sappige achtergrond verhalen!

Vind je het leuk om naar mijn boekpresentatie te komen of een keer een lezing, signeersessie of iets anders te organiseren? Kan ook gewoon in jouw winkel, boekclub, salon, bibliotheek, bedrijf of organisatie om extra omzet te creëren- mail of bel ons voor inspriatie!

T: 0181 35 65 60
E: service@writinggirl.nl of info@estherkreukniet.nl en volg ons ook op Facebook en Instagram.

Fijne dag nog en alvast bedankt voor je reservering!

The making of Noblesse Oblige
The making of Noblesse Oblige

Liefs, Esther