Nieuwe Workshops bomvol inspiratie!

Welkom bij de workshops! Wij bieden dit najaar de volgende workshops aan:

Ik geef al meer dan 15 jaar workshops en masterclasses creatief en zakelijk schrijven. Dit najaar staat helemaal in het teken van mijn nieuwe boek Pluk je Geluk en daar geef ik ook leuke workshops in om je op weg te helpen om je eigen geluk te vinden, het leven dat bij je past. Maar ik geef ook andere workshops en cursussen om zakelijk of creatief te leren schrijven. Iedere workshop is met veel interactie, veel proberen, goede begeleiding en vooral veel inspirerende energie: zowel zakelijk als voor jezelf. Als jij naar huis gaat, zit je bomvol inspiratie en goede doelen om vol vertrouwen dat boek, verhaal of stuk te gaan schrijven!

Hieronder volgt de uitleg over de diverse workshops. Minimaal aantal deelnemers is drie man/vrouw en als je persoonlijke begeleiding wenst, dan kun je me even mailen op info@estherkreukniet.nl

  • Woensdag 11 oktober van 10 – 12 uur: Workshop Pluk je Geluk – 49,95 euro, inclusief boek
  • Vrijdag 20 oktober van 10 – 12 uur: Workshop Creatief Schrijven – 49,95 euro.
  • Dinsdag 24 oktober 13 – 15 uur: Workshop Pluk je Geluk – 49,95 euro, inclusief boek
  • Woensdag 8 november 10 -12 uur: Workshop Thriller schrijven – 49,95 euro.
  • Dinsdag 14 november: 13- 15 uur: Workshop Pluk je Geluk – 49,95 euro, inclusief boek
  • Vrijdag 24 november 10 -12: Workshop zakelijke blogs schrijven – 49,95,– euro.
  • Woensdag 6 december 10- 12: Workshop Kinderboeken schrijven – 49,95 euro.
  • Dinsdag 12 december 13 – 15 uur: Workshop Pluk je Geluk – 49,95 euro, inclusief boek
  • Vrijdag 15 december 10 – 12 uur: Workshop zakelijk schrijven & marketing – 49,95 euro.

 

Here we go!

Workshop Pluk je Geluk. In deze workshop leg ik je uit hoe je zelf dat heerlijk inspirerende leven kunt bereiken waar je zo naar verlangt. En dat gewoon met alle middelen die je al hebt, op je eigen huis, tuin en keuken manier – het is zalig! In de twee uur dat je bij mij bent leg ik je het concept uit, gaan we aan de slag en geef ik je het boek mee om thuis geïnspireerd verder te gaan.

Om je te begeleiden start ik donderdag 21 september al een speciale workshop waarin ik je uitleg hoe je het beste uit je leven haalt. Om 10 uur beginnen we met koffie en thee en begeleid ik je om je doel te stellen, je processen op te schrijven en je te begeleiden naar een positieve levensstijl die bij jou past.  En heb jij het niet nodig maar een vriendin? Geef haar dan op, of kom zelf gezellig mee, het is altijd leerzaam en ontspannend. Pluk je Geluk geeft je heel veel houvast en inzichten in deze vaak chaotisch drukke tijd. En vindt je het na afloop de moeite waard om een hele maand de begeleiding te volgen? Dan gaan we gewoon door en kun je de opvolgende workshops volgen die die weken daarna gepland staan. Workshops kosten dan 25 euro per keer, uiteraard met koffie en thee erbij, en gelegenheid om vragen te stellen en persoonlijke begeleiding te ontvangen. Het adres is bij mij op kantoor, in een warme en gezellige setting.

Informatie overige workshops: 

Vrijdag 20 oktober van 10 – 12 uur: Workshop Creatief Schrijven – 49,95 euro. We leren een storyboard voor een verhaal opzetten, dialogen maken, personages uitdiepen en het plot uitwerken.

Woensdag 8 november 10 -12 uur: Workshop Thriller schrijven – 49,95 euro. In deze zalige workshop leer je de finesses van het thriller schrijven en het opzetten van een storyboard, personages en plot. Je gaat gegarandeerd boordevol goede ideeën naar huis!

Vrijdag 24 november 10 -12: Workshop zakelijke blogs schrijven – 49,95,– euro. In deze workshop leer je hoe je een goede, zakelijke blog kunt schrijven, kernachtig en puntgaaf. Je leert in te plannen en onderwerpen te zoeken, te vol zelfvertrouwen te schrijven en de blogs met regelmaat te plaatsen. Wordt een autoriteit met je eigen zakelijke ervaring!

Woensdag 6 december 10- 12: Workshop Kinderboeken schrijven – 49,95 euro. In deze workshop inspireren we om jouw eigen kinderboek te schrijven. We beginnen met het opzetten van een storyboard, het uitwerken van de personages en het schrijven van het verhaal: van het begin tot het einde. En het liefst met illustraties! Dit is een wervelende, leuke en actieve workshop waar je gegarandeerd geïnspireerd vandaan komt en je eigen kinderboek gaat schrijven, velen gingen je al voor!

Workshop zakelijk schrijven & marketing. Een organisatie die daadkrachtig schrijft, bereikt meer mensen. Het schrijven van interviews, artikelen, brieven, nieuwsbrieven, teksten voor websites, online media, strategische planning, persberichten, columns, blogs en marketing & communicatie planning worden behandeld zodat jij thuis direct aan de slag kunt voor het nieuwe jaar!

Ben je geïnspireerd of heb je vragen of wil je je alvast aanmelden? Mail me dan op info@estherkreukniet.nl en ik lees je mailtje graag!

Adresgegevens:

Seggelant-Noord 7G
3237 MG, Vierpolders

Heb je vragen of wil je je alvast aanmelden? Mail me dan op info@estherkreukniet.nl en ik lees je mailtje graag!

En in het nieuwe jaar gaan we gelijk goed beginnen met de cursus Pluk je Geluk:

Maandag 8 januari gaan we van start met een doel stellen! Een maand lang begeleid ik je om eigen heerlijke recept te schrijven voor een gelukkig leven.

De essentie is dat jij met jouw eigen leven, je eigen vaardigheden en mogelijkheden een prettig recept schrijft waar je positief, energiek, fit en blij van wordt. En het duurt niet lang, gewoon elke dag een kwartiertje om helemaal in balans te komen.

In een maand (31 dagen) leer je jezelf gezond en mentaal sterk te maken door een lifestyle te creëren die goed bij jou past, met de juiste voeding en balans voor lichaam en geest. Daar hoort niet alleen positief denken bij, maar alles dat het positieve leven ondersteunt. Dus gezondheid, eten, fit zijn, voldoende rust en slaap, mentale bewustwording, mediteren, uitdagingen, teleurstellingen verwerken en aanpakken maar ook lachen, liefde, seks en schoonheid in het leven dat bij jou past. Droom groot: je krijgt de kans je leven opnieuw in te vullen zodat jij je nog sterker en happy voelt. It’s a mindset en jij kunt het leren!

balans

Deelname aan deze  cursus is € 249,95 en bij deelname van minimaal drie deelnemers. De workshops duren twee uur, zijn elke maandagochtend, donderdagavond of vrijdagmiddag (5 weken lang) en met thee, koffie en wat lekkers inbegrepen. Het is een cursus naar een leven waar je al zolang van droomt en nu krijg JIJ de kans om dat onder begeleiding te bereiken. Hoe fijn is dat? En je bent niet alleen, maar met zoveel anderen, en dat steunt je. Eindelijk kun je je doel bereiken en het maakt niet uit wat dat is. Stoppen met roken, afvallen, je grote liefde vinden, een andere baan, simpelweg gelukkig worden of misschien wel een andere baan, je passie vinden of leven in overvloed. You can do it, yes you can! En ik help je daarbij, ik heb er zin in en doe met jullie mee.

You’ve got to learn it before you earn it, so lets go!
Voor meer info, ideeën, data of tarieven kun je me mailen op: info@estherkreukniet.nl