Schrijf je vast in voor de workshop Pluk je Geluk!

Dit najaar staat helemaal in het teken van mijn nieuwe boek Pluk je Geluk!

Pluk je Geluk is een uniek boekje waarin jij zelf je recept voor een heerlijk leven schrijft! Iedere dag krijg je een schrijfopdracht, een gezond recept, een bewegingsoefening, een mindfullnessquote en de gelegenheid om aan jouw recept voor je eigen geluk te schrijven. Heel makkelijk en toepasbaar in je eigen leven. Verwacht geen wonderen maar wel resultaat: na een maand ben je mentaal krachtig, heb je energie, ben je fit en op weg naar een lijf dat bij je past zonder er al te veel moeite voor te doen. En hoe doe je dat? Heel makkelijk, elke dag schrijf jij op wat voor jou werkt en prettig is.

Om je te begeleiden start ik donderdag 21 september een speciale workshop waarin ik je uitleg hoe je het beste uit je leven haalt. Om 10 uur beginnen we met koffie en thee en begeleid ik je om je doel te stellen, je processen op te schrijven en je te begeleiden naar een positieve levensstijl die bij jou past. Voor 35 euro laat ik je de resultaten zien en wat je kunt verwachten en krijg je er uiteraard het boek Pluk je Geluk erbij! En heb jij het niet nodig maar een vriendin? Geef haar dan op, of kom zelf gezellig mee, het is altijd leerzaam en ontspannend. Pluk je Geluk geeft je heel veel houvast en inzichten in deze vaak chaotisch drukke tijd. En vindt je het na afloop de moeite waard om een hele maand de begeleiding te volgen? Dan gaan we gewoon door en kun je de opvolgende workshops volgen die die weken daarna gepland staan. Workshops kosten dan 25 euro per keer, uiteraard met koffie en thee erbij, en gelegenheid om vragen te stellen en persoonlijke begeleiding te ontvangen. Het adres is bij mij op kantoor, in een warme en gezellige setting.

Adresgegevens:

Seggelant-Noord 7G
3237 MG, Vierpolders

Heb je vragen of wil je je alvast aanmelden? Mail me dan op info@estherkreukniet.nl en ik lees je mailtje graag!

Pluk je Geluk:

De kern van dit boekje is dat jij met jouw eigen leven, je eigen vaardigheden en mogelijkheden een prettig recept schrijft waar je positief, energiek, fit en blij van wordt. En het duurt niet lang, gewoon elke dag een kwartiertje om helemaal in balans te komen.

In een maand (31 dagen) leer je jezelf gezond en mentaal sterk te maken door een lifestyle te creëren die goed bij jou past, met de juiste voeding en balans voor lichaam en geest. Daar hoort niet alleen positief denken bij, maar alles dat het positieve leven ondersteunt. Dus gezondheid, eten, fit zijn, voldoende rust en slaap, mentale bewustwording, mediteren, uitdagingen, teleurstellingen verwerken en aanpakken maar ook lachen, liefde, seks en schoonheid in het leven dat bij jou past. Droom groot: je krijgt de kans je leven opnieuw in te vullen zodat jij je nog sterker en happy voelt.

Deelname aan een workshop is € 35,– en bij deelname van minimaal drie deelnemers. De workshops duren twee uur, thee, koffie en wat lekkers inbegrepen.
Voor meer info, ideeën, data of tarieven kun je me mailen op: info@estherkreukniet.nl