Scoort jouw communicatieplan?

Speciaal voor onze klanten beginnen wij het nieuwe jaar goed: we bieden in januari 2019 een gratis communicatiecheck* aan.

In een gesprek van ongeveer een half uur kunnen wij kijken of je website goed vindbaar is, hoe zichtbaar je bedrijf is voor je klanten en hoe het is gesteld met de kwaliteit van je website. Maar daar houdt het niet op want we willen graag weten wat je zou willen bereiken met je bedrijf en hoe wij kunnen helpen je doelgroep te bereiken. De naamsbekendheid vergroten, een nieuwe dienst aanbieden of een nieuw reclameplan lanceren? Wij denken graag me je mee met de campagne: Scoort jouw communicatieplan?

Investeren in communicatie is noodzakelijk voor de zichtbaarheid van jouw bedrijf. Dit draagt bij aan de groei van je bedrijf, want dat is precies wat je wilt. Wij helpen je bij elke vorm van communicatie. Van strategie tot adverteren en van branding tot webdesign. Offline én online.

Op allerlei gebieden kunnen wij onze ondersteuning en service aanbieden:

  • communicatieplan maken,
  • website teksten maken,
  • blogs schrijven,
  • social media plan maken en uitvoeren,
  • persberichten maken,
  • nieuwsbrieven versturen,
  • brochures maken
  • adverteren online en offline

Wij helpen je om campagnes uit te stippelen en deze uit te voeren.  Dat betekent met jouw boodschap het gewenste doel bereiken. Er zijn daarbij uiteenlopende manieren om je boodschap over te brengen. Denk aan traditionele advertenties, maar ook aan een tentoonstelling, conferentie, festival, presentatie, tijdschrift, website, documentaire, animatiefilm of mobiele applicatie.

Door de jaren is communicatie er steeds anders uit gaan zien. We communiceren dan ook veel meer online. Via e-mail en sociale media. Door ons in te lezen op een website en online filmpjes te kijken. De digitale strategie omvat alles wat zich online afspeelt. Van een nieuwe website tot een mobiele app. Van zoekmachine optimalisatie tot een flitsende nieuwsbrief.

Heb je een bepaalde boodschap die in een korte periode voor een groot bereik moet zorgen? Wij zijn creatief genoeg om met je mee te denken om de boodschap goed over te krijgen.

Adverteren bestrijkt alle linies, zowel online als offline. Met als doel bijvoorbeeld een groter bereik, gerichte promotie of meer verkopen. Een communicatiebureau helpt jou onder meer met adverteren via sociale media en Google. Maar ook met folders en billboard reclames. Gaandeweg wordt er bijgestuurd om een zo hoog mogelijke conversie te garanderen. Om zo voor relaties tussen merken en mensen te zorgen.

Ook op andere manieren kunnen we u helpen. We kunnen een mooi communicatieplan maken, een toffe marketingactie of een mooie brochure. Wij denken met je mee, maak snel een afspraak.

 

Speciaal voor onze klanten beginnen wij het nieuwe jaar goed: we bieden in januari 2019 een gratis communicatiecheck*

Scoort jouw communicatieplan? * Wij komen bij u langs in omgeving Rotterdam en bespreken graag de mogelijkheden om het communicatieplan te verbeteren, alleen uitvoerbaar in de maand januari dus maak nu snel een afspraak zodat je het nieuwe jaar goed begint! Als het buiten Rotterdam is, maken we een telefonische afspraak.

Mijn naam is Esther Kreukniet, ik ben communicatie consultant en adviseer al vijftien jaar MKB bedrijven in regio Rotterdam en Europoort. En met meetbaar succes, want door een actief communicatieplan krijgt je bedrijf vanzelf een boost. Ik heb diverse special deals ontwikkeld die je op deze pagina leest, evenals mijn vaste tarief zodat we van te voren duidelijke afspraken kunnen maken!

Bel me op 0611 923 337 voor de gewenste mogelijkheden! Met de feestdagen zijn we dicht dus bel voor 18 december en begin het nieuwe jaar goed!