Stop de kritiek!

Vanaf vandaag doen we het niet meer. We stoppen er mee, skippen, deleten en cancelen het: kritiek – en dan vooral op jezelf. Opbouwende kritiek is goed, maar stop met die neerwaartse spiraal om jezelf naar beneden te halen, het werkt destructief en het brengt je niets. Je weet zelf dat als JIJ al negatief over je zelf denkt, een ander ook niet echt onder de indruk is. Skip het dus, je kunt het niet gebruiken. Stop vanaf vandaag om verder kritisch te zijn op jezelf. Je bent goed zoals je bent, je schaaft bij waar je kunt en ga er vanuit dat er nog mooie dingen voor jou in het verschiet liggen. Vervang alle negativisme die in je hoofd oppopt, gewoon eens een week door positieve gedachten. Alles is te leren en voordat je het weet, is het positieve gedeelte als een patroon in je systeem gesleten waardoor je je beter voelt. Stop gewoon met kritiek, niet alleen op je zelf maar ook op anderen. Kritiek is een negatieve invloed waar je niets aan hebt.

Je BENT een powervrouw en er zit kracht in je.

Maak jezelf zichtbaar door 100% achter je zelf te gaan staan, beste vriendjes met je zelf te worden. Geef jezelf power door in jezelf en het mooie leven dat voor je in het verschiet ligt te geloven. Vecht niet tegen jezelf, wees je eigen vriendin.

Even wat vraagjes (en hopelijk een eye opener)

Hoe zou jij je beste vriendin helpen als zij in dezelfde situatie zat?

Wat zou jij haar adviseren?

Doe dat dan ook met jezelf en wees niet zo streng, geloof in jezelf.

Uit: Dag 19 van Geluksboekje Fix je Geluk: Stop de Kritiek

 

Wil je hier meer over lezen? Ik geef jou mijn mijn boekjes de unieke combinatie van bewustwording en mindfullness ook advies over voeding en beweging om je zowel mentaal als fysiek oersterk en energiek te maken. Zodat je in je kracht staat, vol vertrouwen goed in je vel zit. Met een mooie quote ter inspiratie en ruimte om wat notities voor jezelf te maken. Bij mij heeft het gewerkt – wie weet bij jou ook!

Wil je nog veel meer lezen en lekkere receptjes maken? Lees dan verder: Fix je Geluk

 

Fix je geluk is een heerlijk boekje om je geluk te vinden. In dertig dagen zet je je doel neer, leer je je blokkades opruimen en je eigen positieve levensstijl neer zetten die bij jou past. Fix je Geluk is het eerste deel van een reeks geluksboekjes waar je in een 30 dagen challenge aan de basis voor een positief leven werkt. In Fix je Geluk zet je je leven op een gezonde en positieve manier neer door middel van krachtvoer voor lichaam en geest. Dagelijks werk je aan een bewuste lifestyle die jou sterk maakt. Deze unieke combinatie van voeding, bewustwording, mindfullness en beweging voor een positief leven zorgt voor een gezond lichaam en vooral voor een sterke geest. Iedere dag ontvang je namelijk inspiratie over bewustwording, een gezond, voedzaam recept, een bewegingsoefening, een oefening voor jezelf en inspirerende quote. Alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten. Recept voor positief leven: dagelijks een nieuw inzicht waar je mee gaat werken, een quote ter inspiratie, een voedzaam recept en een bewegingsoefening om je lichaam en geest sterk te maken– de vier elementen voor een positief leven – met liefde voor JOU! Dit boek heeft alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten. Fix je Geluk! – See more at: http://writinggirl.nl/product/fix-je-geluk/#sthash.SoO880Ow.dpuf