Tekstbureau

Is tekstschrijven een vak? En: ik kan zelf toch wel een stukje schrijven? Zomaar een paar veelgestelde vragen van klanten. Jazeker, tekstschrijven is een vak en ja – natuurlijk kun je zelf ook een stukje schrijven! Net zoals ik zelf een band om kan leggen in geval van autopech of een muurtje kan witten als het nodig is. Het wordt alleen lastig als ik mijn auto een onderhoudsbeurt moet geven of mijn dakrand op vier meter hoogte geverfd moet worden.  We begrijpen elkaar – ieder zijn vak. Mijn vak is de boodschap zo helder en duidelijk mogelijk over te brengen zodat ik de lezer raak, inspireer of zelfs motiveer een product of dienst te kopen. Zich te verbinden met jouw merk, goodwill op te bouwen. Om vertrouwen en nieuwsgierigheid te wekken, om kwaliteit en loyaliteit uit te stralen. Kan dat allemaal in één zin? Ja, dat kan zelfs allemaal in één zin. Mits je je vak verstaat.

Met mijn tekstbureau help ik ondernemers met tekstschrijven en communicatie-advies.

Met plezier schrijf ik teksten voor het bedrijfsleven, ondernemers, zelfstandigen en zzp’ers om hun boodschap goed over te krijgen en denk ik mee met het marketing en communicatie plan.

Al meer dan vijftien jaar schrijf ik passende teksten voor het bedrijfsleven, tijdschriften en kranten. Mooie artikelen voor bedrijfsmagazines, pakkende website teksten, diepgaande interviews, brochures met teksten die raken, personeelsbladen of columns en blogs die ik schrijf voor CEO’s of zelfstandigen. Met rake titels, opvallende persberichten of pakkende interviews.

Warm, puur en zuiver – zodat de juiste boodschap bij de doelgroep binnenkomt.

Wil je graag meer weten? We hebben een paar mooie deals voor je – neem contact op!

1 Comment

Comments are closed.