Uniek!

Uniek in jouw soort.

Stel je voor: Het sneeuwt, vlokjes dwarrelen voor je raam en langzaam vormt zich er een klein poedersuiker laagje buiten over je terras of tuin. Langzaam wordt het stil en de natuur tovert alles door een magische deken van sneeuwvlokjes tot een Anton Pieck schilderijtje. Ik vind het altijd wonderlijk hoe die kleine kristalletjes door het ruim zweven. Ze komen uit niets en smelten weer- toch geven ze je een beschermend gevoel. Als een dekentje van troost. Heb je er wel eens bij stil gestaan? Waarschijnlijk niet, of is het nu zonnig of regenachtig als je er aan denkt. Beeld je eens in dat sneeuwt, doe je ogen dicht en voel die kleine koude plofjes op je wang. Misschien doe je je mond wel open en vang je ze met je tong op of loop je buiten in de sneeuw terwijl het donker is, een enkele lantaarn verlicht je pad. Vindt je het niet heerlijk? Als het sneeuwt is er bijna ook geen geluid, het dempt alle ruis van buiten.

Elk sneeuwvlokje is uniek, wist je dat? Er is geen een sneeuwvlokje hetzelfde, echt waar. Net zoals er geen ster hetzelfde is, geen tulp, hond of mens is identiek. We zijn allemaal uniek in ons zijn, we zijn allemaal authentiek. Weet jij waarin jij uniek bent?

Wil je meer lezen? Dag 21 van het Geluksboekje Fix je Geluk: Uniek behandelt wat ons unieke DNA is, wat ons unieke selling point is. Door middel van een oefening, een handreiking, een recept en bewegingsoefening, werk jij niet alleen aan je fysieke kracht maar vooral aan je mentale weerbaarheid zodat je op alle fronten sterk wordt. Uniek. Dat ben je al, maar daar wordt je pas bewust van als je beseft hoe uniek je bent.

Uit: Dag 21 van het Geluksboekje Fix je Geluk: Uniek

Wil je hier meer over lezen? Ik geef jou mijn mijn boekjes de unieke combinatie van bewustwording en mindfullness ook advies over voeding en beweging om je zowel mentaal als fysiek oersterk en energiek te maken. Zodat je in je kracht staat, vol vertrouwen goed in je vel zit. Met een mooie quote ter inspiratie en ruimte om wat notities voor jezelf te maken. Bij mij heeft het gewerkt – wie weet bij jou ook!

Fix je Geluk

Fix je geluk – reset je basis.

In een dertig dagen challenge zet je je doel neer, leer je je blokkades opruimen en je eigen positieve levensstijl neer zetten die bij jou past. Fix je Geluk is het eerste deel van een reeks geluksboekjes waar je in een 30 dagen challenge aan de totale basis voor een positief leven werkt. Zowel fysiek in top conditie als mentaal oersterk en krachtig – het een kan namelijk niet zonder het ander.

In Fix je Geluk zet je je leven op een gezonde en positieve manier neer door middel van krachtvoer voor lichaam en geest. Dagelijks werk je aan een bewuste lifestyle die jou sterk maakt. Deze unieke combinatie van voeding, bewustwording, mindfullness en beweging voor een positief leven zorgt voor een gezond lichaam en vooral voor een sterke geest.

Iedere dag ontvang je namelijk inspiratie over bewustwording, een gezond, voedzaam recept, een bewegingsoefening, een oefening voor je bewustwording en inspirerende quote. Alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten – en dat is in dit totale concept niet eerder vertoont.

Recept voor positief leven: dagelijks een nieuw inzicht waar je mee gaat werken, een quote ter inspiratie, een voedzaam recept en een bewegingsoefening om je lichaam en geest sterk te maken– de vier elementen voor een positief leven – met liefde voor JOU! Dit boek heeft alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten. Fix je Geluk! –

 

See more at Fix je Geluk