Verhoog je geluksfactor!

Pluk je Geluk is nu een tijdje op de markt en we krijgen bij de uitgeverij de meest mooie reacties binnen. Veel mensen lezen elke dag in het boek, of pakken het er even bij als ze voelen dat ze het nodig hebben. En na jarenlang jojoën met haar gewicht heeft een lezeres al haar doel bereikt: tien kilo eraf en een gezonde, positieve levensstijl waarbij ze zich gelukkig voelt. “Het verhoogt mijn geluksfactor,” schreef ze en dat is natuurlijk het mooiste compliment!

Het boek staat dan ook bomvol goede tips op gebied van voeding, hormonen, sporttips maar ook eenvoudige adviezen om elke dag een half uur naar buiten te gaan, veel water te drinken en tools om negatief denken uit te bannen. Door 30 dagenlang dit boek te volgen en te ontdekken hoe jij je doel bereikt, energiek wordt en positief in het leven komt te staan. En blijft! Gewoon toe te passen in dagelijks drukke leven met heerlijke recepten en voedingstips.

Kom in beweging, eet gezond, leer ontspannen en ga ondertussen met jouw persoonlijke uitdagingen aan de slag. Met handige sportschema’s, 30 easy recepten, yoga oefeningen en meditaties, biedt Esther je een helpende hand en stimuleert ze je vooral om het zelf te doen. Wat valt er te verliezen behalve een paar kilo’s?

In dertig dagen naar je doel, jij kunt het ook! Het is nu nog heerlijk vakantieperiode maar wil je straks weer lekker vol energie de herfstperiode in? Of kom je net uit een burnout of hang je er tegen aan? Pak dan het boek erbij en volg me op Instragram of deze blog, want ik geef je dagelijks tips hoe je het leukste uit je leven kunt halen.

Verhoog je geluksfactor!

Boek bestellen? Gun het jezelf of een goede vriendin en kijk op deze leuke website of bij Bol.com!