Wil jij graag een boek schrijven?

De nieuwe workshops zijn bekend!

Wil jij dit jaar goed beginnen en eindelijk dat boek leren schrijven? Een kort verhaal, een kinderboek of je autobiografie? En niet alleen leren schrijven maar ook de fijne kneepjes leren om je boek te publiceren, de marketing op te zetten en je werk onder de aandacht te brengen? Dan ben je aan het goede adres: bij Writing Girl gaan we all the way.

Wil je goed leren communiceren om je doelgroep te bereiken of je bedrijf een boost te geven? Dat kan ook, met korte motiverende workshops of juist intensieve begeleiding. Op ons mooie kantoor van Writing Girl hebben we een heus schrijfpaleis gecreëerd. We hebben alles onder een dak om het schrijven te leren, jou te begeleiden tijdens het schrijven en je alle fijne kneepjes te leren omtrent het publiceren van je boek of werk.

Nederland zit vol met schrijvers die willen leren, uitgedaagd willen worden en graag de kneepjes van het vak willen leren die meestal zo angstvallig verborgen blijven voor buitenstaanders. Writing Girl wil openheid en creëert een platform waar we elkaar stimuleren en motiveren nog beter te worden. En het leuke is dat je het vanuit huis kunt doen, waar en wanneer jij maar wilt.

Writing Girl zit vlakbij Rotterdam, ook uniek omdat de meeste opleidingen in Amsterdam zitten. Writing Girl geeft cursussen, workshops, gastcolleges en Masterclasses.

Workshops en cursussen 2018:
Welkom bij de workshops! Wij bieden de volgende workshops aan:
 • Dinsdag 4 september van 13 – 15 uur: Workshop Boek schrijven – 69,95 euro
 • Woensdag 12 september 13 -15 uur: Workshop Thriller schrijven – 69,95 euro.
 • Vrijdag 14 september: 12 – 14 uur: Workshop zakelijke blogs schrijven – 69,95,– euro.
 • Woensdag 19 september: 13 – 15 uur: Workshop Kinderboeken schrijven – 69,95 euro.
 • Dinsdag 25 september:  13 – 15 uur: Workshop Storyboard schrijven & Mindmapping – 69,95 euro.
 • Dinsdag 16 oktober:  13 – 15 uur: Workshop blog schrijven 69,95 euro.
 • Dinsdag 23 oktober 13 – 15 uur: Workshop dialogen schrijven 69,95 euro.
 • Dinsdag 6 november: Workshop interviews afnemen  – 69,95 euro.
 • Dinsdag 13 november: Workshop plotwendingen schrijven – 69,95 euro.
 • Vrijdag 16 november: Workshop thriller schrijven – 69,95 euro.
 • Dinsdag 20 november: Workshop journalistiek en voor magazines schrijven – 69,95

 

Ik geef al meer dan 15 jaar workshops zakelijk schrijven. Dit najaar staat helemaal in het teken van mijn nieuwe boek Pluk je Geluk en daar geef ik ook leuke workshops in om je op weg te helpen om je eigen geluk te vinden, het leven dat bij je past. Maar ik geef ook andere workshops! Iedere workshop is met veel interactie, veel proberen, goede begeleiding en vooral veel inspirerende energie: zowel zakelijk als voor jezelf. Als jij naar huis gaat, zit je bomvol inspiratie en goede doelen om vol vertrouwen dat boek, verhaal of stuk te gaan schrijven!

Informatie workshops: 

Workshop Creatief Schrijven – 69,95 euro. We leren een storyboard voor een verhaal opzetten, dialogen maken, personages uitdiepen en het plot uitwerken.

Workshop Thriller schrijven – 69,95 euro. In deze zalige workshop leer je de finesses van het thriller schrijven en het opzetten van een storyboard, personages en plot. Je gaat gegarandeerd boordevol goede ideeën naar huis!

Workshop zakelijke blogs schrijven – 69,95,– euro. In deze workshop leer je hoe je een goede, zakelijke blog kunt schrijven, kernachtig en puntgaaf. Je leert in te plannen en onderwerpen te zoeken, te vol zelfvertrouwen te schrijven en de blogs met regelmaat te plaatsen. Wordt een autoriteit met je eigen zakelijke ervaring!

Workshop Kinderboeken schrijven – 69,95 euro. In deze workshop inspireren we om jouw eigen kinderboek te schrijven. We beginnen met het opzetten van een storyboard, het uitwerken van de personages en het schrijven van het verhaal: van het begin tot het einde. En het liefst met illustraties! Dit is een wervelende, leuke en actieve workshop waar je gegarandeerd geïnspireerd vandaan komt en je eigen kinderboek gaat schrijven, velen gingen je al voor!

Workshop zakelijk schrijven & marketing. Een organisatie die daadkrachtig schrijft, bereikt meer mensen. Het schrijven van interviews, artikelen, brieven, nieuwsbrieven, teksten voor websites, online media, strategische planning, persberichten, columns, blogs en marketing & communicatie planning worden behandeld zodat jij thuis direct aan de slag kunt voor het nieuwe jaar!

Ben je geïnspireerd of heb je vragen of wil je je alvast aanmelden? Mail me dan op info@estherkreukniet.nl en ik lees je mailtje graag!

Adresgegevens:

Seggelant-Noord 7G
3237 MG, Vierpolders

En in het nieuwe semester gaan we gelijk goed beginnen met de cursus Pluk je Geluk:

Maandag 3 september gaan we van start met een doel stellen! Een maand lang begeleid ik je om eigen heerlijke recept te schrijven voor een gelukkig leven.

De essentie is dat jij met jouw eigen leven, je eigen vaardigheden en mogelijkheden een prettig recept schrijft waar je positief, energiek, fit en blij van wordt. En het duurt niet lang, gewoon elke dag een kwartiertje om helemaal in balans te komen.

In een maand (31 dagen) leer je jezelf gezond en mentaal sterk te maken door een lifestyle te creëren die goed bij jou past, met de juiste voeding en balans voor lichaam en geest. Daar hoort niet alleen positief denken bij, maar alles dat het positieve leven ondersteunt. Dus gezondheid, eten, fit zijn, voldoende rust en slaap, mentale bewustwording, mediteren, uitdagingen, teleurstellingen verwerken en aanpakken maar ook lachen, liefde, seks en schoonheid in het leven dat bij jou past. Droom groot: je krijgt de kans je leven opnieuw in te vullen zodat jij je nog sterker en happy voelt.

Deelname aan deze  cursus is € 249,95 en bij deelname van minimaal drie deelnemers. De workshops duren anderhalf uur, zijn elke maandagochtend om 10 uur, (4 weken lang) met thee, koffie en wat lekkers inbegrepen. Het is een cursus naar een leven waar je al zolang van droomt en nu krijg JIJ de kans om dat onder begeleiding te bereiken. Hoe fijn is dat? En je bent niet alleen, maar met zoveel anderen, en dat steunt je. Eindelijk kun je je doel bereiken en het maakt niet uit wat dat is. Stoppen met roken, afvallen, je grote liefde vinden, een andere baan, simpelweg gelukkig worden of misschien wel een andere baan, je passie vinden of leven in overvloed. You can do it, yes you can! En ik help je daarbij, ik heb er zin in en doe met jullie mee.

You’ve got to learn it before you earn it, so lets go!
Voor meer info, ideeën, data of tarieven kun je me mailen op: info@estherkreukniet.nl

Wil jij graag een boek schrijven?