Workshop Pluk je Geluk!

Doen jullie mee?
 
Dinsdag 12 december is er weer eentje om 13 – 15 uur: een geweldige Workshop Pluk je Geluk – 49,95 euro, inclusief boek, koffie, thee en iets lekkers in mijn gezellige kantoor in Brielle.
  
Dit najaar staat helemaal in het teken van mijn nieuwe boek Pluk je Geluk en daarom geef ik ook leuke workshops om je op weg te helpen om je eigen geluk en kracht te vinden, voor het leven dat bij je past.
Ik geef je adviezen hoe je moet beginnen en volhouden, tips over voeding, beweging en mindfullness, en we gaan vooral schrijven hoe jij de master wordt over jouw eigen, heerlijke leven!
Dinsdag 12 december om 13 uur geef ik je de workshop Pluk je Geluk over hoe je helemaal lekker in je vel komt te zitten en hoe je het mooiste uit je leven haalt. Samen met jou kijk ik naar de thema’s die je voor jezelf duidelijk wilt hebben, maken we een mooi plan voor jou, behandelen een aantal blokkades die je uit de weg wilt ruimen zodat je vol energie en bruisend het nieuwe jaar in kan gaan en je een mooie basis neerzet voor een heerlijk leven! Is dat geen goed begin van het nieuwe jaar?
 
Als jij naar huis gaat, zit je bomvol inspiratie en met goede doelen om vol vertrouwen dat doel te behalen, door te zetten en je droom te realiseren!
 
Doe je mee? Meld je dan aan op info@estherkreukniet.nl – we hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar.