Workshop zakelijk schrijven

Workshop zakelijk schrijven

In één sessie leer ik je zakelijk, actief en overtuigend schrijven. Hoe? Door direct met jouw teksten aan de slag te gaan. Mijn ervaring is namelijk dat je door doen het meeste leert en je kennis gelijk in de praktijk brengt. Ik zie in één oogopslag wat er aan jouw teksten schort en hoe je het naar een hoger plan kunt brengen. Heb je zin in mijn workshop zakelijk schrijven? Met mijn advies kun je jaren vooruit – en nog belangrijker – je overtuigt je potentiële klant!

workshop zakelijk schrijven

Werkwijze zakelijk schrijven:

Je stuurt me je drie beste teksten* of teksten waar je hulp bij nodig hebt en die redigeer ik.

In een online sessie via Teams bespreek ik je teksten en geef ik je daadkrachtige tips.

Na de les krijg je handige informatie waar je direct mee aan de slag kunt.

Kosten: 195,– ex btw.

Lijkt het jou ook zo fijn om een online schrijfcoach te hebben die je teksten echt fantastisch aanscherpt? Dan ben ik je partner in crime, in mijn workshop leer je wat wel werkt. Ik heb jaren ervaring met redactie en het schrijven van zakelijke teksten en je hoeft bij mij geen ellenlange cursussen te volgen. Hieronder een rijtje met voorbeelden waarmee ik je kan helpen in de workshop:

 • Social media teksten schrijven
 • Blogs schrijven
 • Artikelen schrijven voor je doelgroep
 • Teksten voor de website
 • Actuele berichten met nieuwswaarde
 • Product informatie
 • Zakelijke teksten met technische informatie
 • Overtuigende teksten voor conversie
 • Interviews afnemen (en uitwerken!)
 • Referentie cases schrijven
 • SEO proof schrijven
 • Schrijfstijl, tone of voice en schrijfwijzer ontwikkelen
Workshop zakelijk schrijven

Om je boodschap overtuigend over te brengen, heb je een krachtige tekst nodig. Schrijven lijkt heel makkelijk, maar voor veel mensen is het een regelrechte ramp. Ik help je om jouw input begrijpelijk en prettig leesbaar te maken. Heb je bijvoorbeeld projecten waar je structuur bij nodig hebt? Ik help je – dat doe ik naast mijn werk als copywriter bij een groot technisch bedrijf. Samen met jou maak ik de vertaalslag naar begrijpelijk lezen en zorg voor ijzersterke teksten. Uiteraard SEO proof, dat spreekt voor zich. Mail me je tekst op info@estherkreukniet.nl en ik kijk er naar – iedere dinsdag en donderdagavond plan ik mijn online sessie in en dan leer ik jou de fijne kneepjes van het vak. Zie ik je snel?

Hartelijke groet, Esther

*Tekst per Word document op 1 A4 formaat.