Dit jaar komen je goede voornemens uit!

Heb jij ieder jaar goede voornemens en komen die ook uit? Wil je stoppen met roken (maar nu echt), fitter worden, -tig kilo afvallen (en slank blijven), je droombaan of je droompartner vinden (en ook houden), meer relaxen of juist actiever worden? Dan kan ik je helpen!

Ik heb een methode ontwikkeld waarin je je leven positief te verandert en vooral ook zo te blijft! ik moest dit wel doen want ik nam ook elk jaar (of tussendoor bijvoorbeeld na een uit de hand gelopen vakantie) mezelf voor om het deze keer echt, echt, ECHT vol te houden. En het is me gelukt! Hoe? Door een methode te maken die echt werkt. Iedere dag werk je aan jezelf en schrijf je zelf op wat voor jou werkt. Ik geef je een overpeinzing waar je over na moet denken, een gezond recept, een oefening om lekker te bewegen, ik stuur je er op uit om naar buiten te gaan en van de natuur te genieten, ik geef je mooie meditaties en oefeningen voor yoga maar ik geef je vooral een bak met zelfvertrouwen. Alles waar jij bang voor was en onbewust tegen hield, laat je hierdoor gaan waardoor je het leven creëert waar je naar verlangt. Een vrolijk, happy leven, waarin je al het goede aantrekt en je je beter voelt, probeer het maar, ik ben het levende bewijs! Ook mijn vriendinnen en de vele vrouwen die het boek al geprobeerd hebben, zijn oprecht enthousiast en voelen echt een verschuiving. Het geheim is dan ook dat je doelen stelt en dat je na dertig dagen echt een nieuw patroon hebt ontwikkeld dat bij jouw heerlijke leven past. Alle negativiteit, ballast en zorgen kun je achter je laten. Is dat geen mooi begin voor 2018? Misschien is het mooi voor jou of voor iemand die je kent en die je zó graag het geluk gunt, het is een mooi cadeau met prachtig beeldmateriaal en mogelijkheden om inspiratie op te doen en te schrijven.

Lees maar in onderstaande blogs hoe ik het heb gedaan of bestel alvast mijn boek. En heb je vragen? Mail me dan op info@estherkreukniet.nl – ik help je graag, want dat is mijn goede voornemen en doel in het nieuwe jaar: zoveel mogelijk mensen helpen en inspireren!

Dank voor je tijd en ik stuur je handenvol liefde en geluk!

Liefs, Esther

Zo komen je goede voornemens uit!

Meer weten? Hier kun je het boek bestellen. 

Of de Happiness Box, dat is ook een super cadeau voor jezelf of een goede vriend(in).