Communicatie en journalistiek advies

Al meer dan vijftien jaar doe ik wat ik het liefste doe: schrijven, communicatie en journalistiek advies.

Ik schrijf teksten die je recht in je hart raken, teksten die een boodschap duidelijk overbrengen. Mensen denken meestal eerst aan mijn boeken als ze mijn naam horen, maar wat ze vaak niet weten is dat ik al meer dan vijftien jaar met veel plezier teksten schrijf voor het bedrijfsleven, tijdschriften en kranten. Mooie artikelen voor bedrijfsmagazines, pakkende website teksten, scherpe interviews, artikelen voor personeelsbladen, brochures met teksten of columns en blogs die ik schrijf voor CEO’s of zelfstandigen.

Ik help ondernemers hun boodschap helder overkrijgen, bedrijven met hun social mediaplan en schrijf teksten voor personeelsbladen, bedrijfsmagazines of internet. Ik adviseer, denk mee maar doe vooral het belangrijkste: ik luister. Mijn inlevingsvermogen is denk ik het belangrijkste – ik kruip in de huid van de onderneming en probeer hun visie zo goed mogelijk te vertalen voor de doelgroep die zij voor ogen hebben. Dat kan al met een simpel blogje of bijvoorbeeld door de verschillende stappen in het interne en externe communicatieplan door te nemen en medewerkers te trainen. Ieder z’n vak namelijk.

Want wanneer moet je een professionele tekstschrijver inhuren? Dat ligt eraan: als je je website wilt vernieuwen, als je gevraagd bent om een stuk in te leveren voor de krant of een magazine, je social media wilt opkrikken, een pakkende nieuwsbrief wilt schrijven, goede product informatie wilt neerzetten, regelmatig nieuwe (SEO) tekst op de website wilt, een personeelsblad wilt schrijven, een pakkende blog wilt maken of misschien wel een jubileum boekje wilt maken of een (online) tijdschrift in kleine oplage… Er zijn voorbeelden genoeg!

Een ondernemer staat er namelijk altijd alleen voor en hoe fijn is het dan om iemand te hebben die precies jouw visie onder woorden en tot uiting kan brengen? Snel en accuraat en zonder hoge kosten? Ik ben zelf ook ondernemer en ik begrijp hoe lastig het is om een goede tekstschrijver in de buurt van Rotterdam te vinden, die ook nog eens zelfstandig werkt en jullie werkwijze begrijpt. Voor een normaal tarief kun je me inhuren, zonder addertjes onder het gras. Ik werk voor coaches, ZZP’ers, CEO’s en bedrijven. Dus heb je een keer een krantenartikel, column of blog dat je in moet leveren? Bel me, maken we er samen een mooi stuk van.

Hierbij mijn deals en tarieven:

Ik schrijf blogs, interviews, artikelen of andere teksten voor uw bedrijf – mijn uurtarief is €  75,– ex btw / per uur (excl reiskosten). Maar we hebben ook mooie deals om uw bedrijf een boost te geven:

Tekst deal I

Web content: wervende tekst voor de homepage of een nieuw product of dienst op de website.

€ 195,– ex btw.

Artikel deal II

Artikel voor een website, tijdschrift, krant, bijbehorende nieuwsbrief en wervend social media plan omtrent het onderwerp – € 495,– ex btw

Pers deal III

Persbericht over een nieuwe dienst of product, content voor website, briefing voor zowel interne- als externe communicatie, aanpassingen website en uitvoering social media – € 695,–

Smart deal IV

Alle communicatie voor uw bedrijf: het onderhouden van de website teksten, brochure teksten, opzet interne- en externe communicatie, persberichten, PR, nieuwsbrieven, interviews, social media en waar nog meer behoefte aan is – € 995,–/ ex.btw.

Dit pakket wordt door een aantal bedrijven afgenomen die geen communicatie of PR dame vast in dienst wil hebben maar wel gebruik wil maken van deze diensten, afhankelijk van de wensen nader in te vullen, op basis van een langer samenwerkingsverband, bijvoorbeeld elke twee maanden of elk kwartaal.

Uurtarief: € 75,– ex. btw / per uur, excl reiskosten.

Tenslotte: ik woon en werk in Brielle en werk veel voor Rotterdamse bedrijven, gewoon omdat ik de taal spreek.

Kom je een keer langs in mijn kantoorpand in Brielle of neem je contact op? Ik vind het leuk om mee te denken, te sparren en jouw bedrijf op de kaart te zetten. Met de juiste boodschap.

 

Wil je nog meer weten? Lees dan mijn Bio hier…

Ik wens je een fijne dag!

Hartelijke groet, Esther