Create Your Best image

Mijn editor in chief oftewel hoofdredactrice bij Talkies Magazine, de beeldschone Kristina Boszilovic, zei het al jaren geleden: Be the best version of yourself! Heb ik altijd onthouden en naar geleefd, ik vind ook dat andere mensen dat verdienen. Waarom? Zij moeten de hele dag tegen je aankijken en dan vind ik het niet meer dan normaal dat je er leuk, verzorgd, uitgeslapen en netjes uitziet. Voel je je ook beter. Niemand heeft er wat aan als jij er met vet haar of als een zombie bij loopt. Je doet namelijk de hele dag aan image branding, ongemerkt verkoop je jezelf. Dus moet je er uit zien wat je in je hoofd uit wilt stralen – een mark als Nivea, Dolce & Gabanna of Mercedes doet dat ook. Of dichter bij huis, personalities als Lieke van Lexmond, schrijfster Laura Bellai of Koningin Maxima zijn ook bewust met hun image bezig. What you see is what you get, dus zorg ervoor dat je iets uitstraalt.

Wat is jouw image tot nu toe?

Wat wil je uitstralen?

Wat zou je uiteindelijk willen uitstralen?

Wat mis je nog?

Go and get it!!

Doe eens inspiratie op Instagram en volg een tijdje vrouwen die jou inspireren. Hoe zij zich presenteren – je haalt er zoveel energie en inspiratie uit! Be your own stylist…

Recept: vandaag een heerlijk recept voor een gezonde salade met avocado, tomaat, peccorino kaas en komkommer. Serveer er een stukje kip bij en je hebt een clean dinner!

Beweging: Ga na je 45 minuten hardlopen eens voor de spiegel staan en bekijk jezelf eens kritisch. Is je houding goed, moeten die schouders verder naar achter? Rek je zelf uit en poseer voor de spiegel, net zo lang tot je tevreden bent voor een goed postuur en een zelfverzekerde uitstraling die bij je image past.

 

Dag 28 uit het boekje Fix je Geluk:  Create Your Best image!

Wil je hier meer over lezen? Ik geef jou mijn mijn boekjes de unieke combinatie van bewustwording en mindfullness ook advies over voeding en beweging om je zowel mentaal als fysiek oersterk en energiek te maken. Zodat je in je kracht staat, vol vertrouwen goed in je vel zit. Met een mooie quote ter inspiratie en ruimte om wat notities voor jezelf te maken. Bij mij heeft het gewerkt – wie weet bij jou ook!

Ben jij nieuwsgierig geworden? De afgelopen maanden heb ik wat leuke sneak peaks gegeven van dit boekje en misschien inspireert het jou wel om het programma te gaan volgen. In slechts 30 dagen voel je je een ander mens! Rustig, stabiel, sterk en energiek. Elke dag geef ik je een gezond recept, bewegingsoefeningen, een positieve gedachte en een stukje bewustwording – je werkt dus aan jezelf. Gewoon thuis, geen moeilijk gedoe, dit kun je er gewoon bij doen. Lees meer op: Fix je Geluk