De Wondere Wereld van Victoria Beckham

God, wat waren we benieuwd naar de fashiondesigner en voormalig Spice Girl – en een beetje nerveus. Hoe zou ze er uit zien, hoe zou ze zijn? Uit de hoogte, verwend, zou ze wel kunnen lachen of juist hartelijk en geïnteresseerd zijn? Haar PR manager had een waslijst aan wensen door gemaild met zo ongeveer de harde eisen waar een interview met het koningshuis aan moet voldoen. De deur zwaaide open, ze drentelde op stiletto’s naar binnen (God, wat was ze klein!) ratelde over een onderbroken nacht en vroeg hoe mijn vlucht was. We durven het bijna niet te zeggen maar Victoria Beckham was – aardig!

De Wondere Wereld van Victoria Beckham

We hadden een gesprek over haar nieuwe collectie, de balans tussen werk en moederschap, het geheim van haar huwelijk met David en hoe haar smaak evolueerde. Dat ik erbij was in het spelershome van Man U toen ze voor het eerst handjes schudde met David (God, you were there? Wat was ik nerveus!!! Ik zakte zowat door mijn knieën en gaf het slapste zweethandje ooit! Maar wat deed jij daar dan? Ik legde uit dat de tegenspeler Sheffield was, dat mijn hobby destijds daar voetbalde en we een paar tafels verder zaten – en dat ik dat moment veel boeiender vond dan die hele wedstrijd.) Ze giechelde en lachte (ja, ze lacht wel) en even hadden we het over kinderen, voetballers, beroemde vaders en de vooroordelen. We babbelden er wat op los en vroeg haar naar haar favorieten – leer me je adresjes kennen en ik leer jou kennen. Of zoiets.  Welkom in de Wondere wereld van Victoria.

Favoriete winkel: 

10 Corso Como Milaan Ik ging vaak naar 10 Corso Como toen David nog bij Milaan speelde/ Het is een van de leukste boutiques Milaan; je vindt hier allemaal kleine te gekke fashion items waar fashionista’s een moord voor doen maar ook designers spulletjes voor in je huis, mooie boeken voor op tafel en zelfs een kunst galerijtje en een hoekje met de lekkerste koffie. Je kunt hier alles onder een dak vinden.

Schoenenwinkel:

Christian Louboutin NY & LA. Moet ik dat nog uitleggen? Ik ben Louboutin verslaafd, ik ga de deur niet uit zonder torenhoge hakken en heb ze inmiddels in alle kleuren bijpassend bij mijn Hermès tassen. Voor mijn laatste collectie in NY heb ik ze speciaal in een rosé gouden kleur laten maken, bijpassen bij de rosé gouden Rolex die van ik van David voor mijn verjaardag heb gekregen.

Interieur:

Overal zo’n beetje, ik heb niet echt een favoriete interieurshop, ik mix & match van alles door elkaar. Ik heb de inrichting zelf gedaan met mijn goede vriendin Kelly Hoppen, zij weet de mooiste dingen overal vandaan te toveren.  Het huis moest echt een thuis worden en heb veel invloeden uit Azië, we houden van Buddahs en Oosterse tapijten.

Favoriete feestkleding winkel: 

Cavalli Milaan. Cavalli weet als geen ander sexy jurken te maken: als ik een Cavalli jurk aanheb dan voel ik me vrouwelijk zonder ordinair te zijn. Bovendien is eht een goede vriend van ons- we gaan elk jaar met z’n allen op zijn boot een cruise rond de Middelandse zee maken.

Beste traiteur / lekkernijen:

Hebben we niet. David en Ramsey Gordon denken er wel aan een deli of restaurant te openen met Davids favoriete fish fingers en aardappelpuree. De mannen vinden het heerlijk om samen te koken terwijl wij in de keuken zitten toe te kijken met de kinderen – en ik wil dat graag zo houden!

Beste aankoop ooit:

Mijn eerste Hermès tas, ik kan je dat speciale gevoel niet vertellen toen ik mijn eerste Kelly kreeg! Nog steeds overlaadt David me met custommade Hermès tassen of ik bestel ze in speciale kleur die niemand heeft.

Must have van dit seizoen: Een jurkje van de VDB lijn!

Grootste miskoop en herinnering daaraan: Ik heb wel vaker dat ik foto’s van vroeger zie en denk: What was I thinking?! Ik denk dat een paarse fluwelen jurk toch wel het dieptepunt was.

Cadeautip voor je geliefde: David en ik vinden het leuk elkaar te verrassen. Vorige keer gaf ik hem een Agent Provacateur lingerie setje cadeau….

Je favoriete hotel:

Beverly Hills Hotel LA. Niet eens om te slapen maar vooral om overdag de ambiance van oud Hollywood op te snuiven.  We vinden het heerlijk om er zondagochtend met de kinderen naar toe te gaan en een ontbijtje te verlengen tot de lunch, alles wordt namelijk voor je ogen vers klaar gemaakt.

Restaurant voor de kerst: 

Per Se NY. Het favoriete restaurant in NY van David en mij. Het is zowel romatisch als super stijlvol met een waanzinnig uitzicht op Central Park.  Je kunt a la carte eten maar we laten ons ook vaak verrassen met het negen gangen menu of nemen heel simpel maar lekker oesters en kaviaar, echt niet te versmaden! Chef kok is Thomas Keller.

Club/bar oud en nieuw (of thuis?):

Montana in Parijs. Ik ga zelden naar een bar of club maar een glaasje drinken en een beetje dansen in Montana is heel gezellig. Het is nog een van die plaatsen waar de mensen elegant zijn, relaxed en ontspannen. Boven is de bar, de dansvloer beneden en de meest mooie mensen die ik ooit bij elkaar gezien heb.

Je mooiste kerst herinnering: Elk jaar is weer een mooie kerstherinnering. We reizen veel, de kinderen worden groter en als we dan met kerst samen zijn, ben ik intens gelukkig.

En je meest vreselijke oud en nieuw:  Toen ik nog met de Spice girls rond tourde en David in Engeland gewoon moest voetballen. Hij zat in een of ander trainingskamp en ik zat geloof ik in Zuid Afrika, we hebben toen gezworen voortaan Oud en Nieuw bij elkaar te zijn.

Wens voor alle lezers: Dat iedereen gezondheid, liefde en respect voor elkaar heeft!

De Wondere Wereld van Victoria Beckham