Kracht

Vandaag mocht ik aan mijn beste scenario werken! De oefening die daar bij hoort is zo ontzettend goed dat ik hem graag met je wil delen. Je knipt namelijk een jaar in stukken waardoor je meteen het overzicht krijgt en de actieplannen in werking zet.

Eerst schrijf je je grote droom op (en niets is te gek) waarna je jezelf over een jaar ergens ziet staan. Dan ga je terug in de tijd en schrijf je op wat je over een half jaar wenst waarbij je automatisch realiseert wat daar voor nodig is. Zo ga je verder met tijdsblokken van drie maanden, een maand, drie weken, een week en een dag. Het gave is dat je eigenlijk al weet wat je morgen moet doen om over een jaar ergens te zijn!

 

Je schrijft het voor jezelf op, en durf ook alles op te schrijven, geef het de kans om jouw echte verlangens te laten spreken. Het is fun – en het geeft je een enorme energieboost. En je mag groot dromen, het universum gunt je alles. Dat boek schrijven, een nieuw huis, een partner, gezondheid – je kunt het zo gek niet verzinnen. En het fijne, bijkomstige voordeel is, dat je vooral in het hier en nu beseft hoe fijn je het al hebt. Dat je onderweg bent. Nogmaals, het geeft je een energieboost die zijn weerga niet kent. En om jezelf nog krachtiger te maken, ga je aan de slag met een schrijfoefening die achterhaalt waar jouw kracht zit, waar je krachtig van wordt en wat je nog sterker maakt. Dit en al deze tips op gebied van voeding en beweging zorgt ervoor dat jij heerlijk in je vel zit en je droomleven leidt. Dus kom maar op met die droom en vertel mij wat je droom is, hoe je die voor je ziet en hoe je dat gaat bereiken!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten? Dit was weer een oefening uit mijn boek Pluk je Geluk, ik voel de kracht tot in mijn tenen stromen. Bestel mijn boek, ik heb al honderden mensen geholpen hun droom te bereiken en ik gun het jou ook zo! Of tag een vriend(in) die wel wat hulp kan gebruiken!

Liefs, Esther

Kracht, pluk je geluk

Pluk je Geluk