Nieuwe Workshops & Masterclasses:

Workshops & Masterclasses:

Schrijfster Esther Kreukniet organiseert op haar kantoor bij Writing Girl bijna wekelijks ontzettend leuke workshops en Masterclasses waar je veel van opsteekt en energie van krijgt. Allerlei workshops en cursussen op gebied van schrijven, journalistiek, bloggen, zakelijk schrijven en communicatie maar ook presentatie en marketing. Van thriller schrijven tot en met zakelijk schrijven, van bloggen tot en met je levensverhaal opschrijven – we hebben een serieus aanbod. Met een heleboel leuke Masterclasses van gastdocenten.

Geef je alvast op of mail ons voor de nieuwsupdate: service@writinggirl.nl of info@estherkreukniet.nl

De nieuwe workshops zijn bekend!

Wil jij dit jaar goed beginnen en eindelijk dat boek leren schrijven? Een kort verhaal, een kinderboek of je autobiografie? En niet alleen leren schrijven maar ook de fijne kneepjes leren om je boek te publiceren, de marketing op te zetten en je werk onder de aandacht te brengen? Dan ben je aan het goede adres: bij Writing Girl gaan we all the way.

Wil je goed leren communiceren om je doelgroep te bereiken of je bedrijf een boost te geven? Dat kan ook, met korte motiverende workshops of juist intensieve begeleiding. Op ons mooie kantoor van Writing Girl hebben we een heus schrijfpaleis gecreëerd. We hebben alles onder een dak om het schrijven te leren, jou te begeleiden tijdens het schrijven en je alle fijne kneepjes te leren omtrent het publiceren van je boek of werk.

In het nieuwe jaar worden er ook een aantal gastcolleges gegeven door schrijvers die hun werk al gepubliceerd hebben, marketing fanaten, communicatie keien, uitgevers en andere doorzetters waar je veel van kunt leren.

Nederland zit vol met schrijvers die willen leren, uitgedaagd willen worden en graag de kneepjes van het vak willen leren die meestal zo angstvallig verborgen blijven voor buitenstaanders. Writing Girl wil openheid en creëert een platform waar we elkaar stimuleren en motiveren nog beter te worden. En het leuke is dat je het vanuit huis kunt doen, waar en wanneer jij maar wilt.

Writing Girl zit vlakbij Rotterdam, ook uniek omdat de meeste opleidingen in Amsterdam zitten. Writing Girl geeft cursussen, workshops, gastcolleges en Masterclasses.

 

 
Welkom bij de workshops! Wij bieden de volgende workshops aan:
 • Dinsdag 22 september van 13 – 15 uur: Workshop Boek schrijven – 95,– euro

 

 • Dinsdag 29 september 13 -15 uur: Workshop Thriller schrijven – 95,– euro.

 

 • Dinsdag 6 oktober: 13 – 15 uur uur: Workshop zakelijke blogs schrijven – 95,– euro.

 

 • Woensdag 14 oktober: 13 – 15 uur: Workshop Kinderboeken schrijven – 95,– euro.

 

 • Dinsdag 27 oktober:  13 – 15 uur: Workshop Storyboard schrijven & Mindmapping –95,–euro.

 

 • Dinsdag 3 november:  13 – 15 uur: Workshop website teksten schrijven -95,– euro.

 

 • Dinsdag 10 november: Workshop interviews afnemen  – 95,– euro.

 

 • Vrijdag 6 november: Workshop thriller schrijven – 95,– euro.

 

 • Dinsdag 10 november: Workshop Vacature teksten schrijven – € 95,–

Zie je hier een leuke workshop bij staan maar past de tijd niet? Esther past graag haar agenda aan en organiseert een workshop die bij jou past, bij Writing Girl maar ook op locatie – mail ons: service@writinggirl.nl. Een workshop kost € 95,–, vindt plaats op kantoor van Wiriting Girl in Vierpolders (vlakbij Rotterdam) en duurt ongeveer anderhalf uur.

Wij bieden in het nieuwe jaar 2021 de volgende workshops aan:

 • Dinsdag 12 januari van 13 – 15 uur: Workshop Creatief Schrijven – € 95,–
 • Woensdag 27 januari van 13 -15 uur: Workshop  Boek schrijven – € 95,–
 • Vrijdag 5 februari: 12 – 14 uur: Workshop zakelijke SEO teksten schrijven – € 95,–
 • Dinsdag 16 februari: 13 -15 uur: Workshop Vacature Teksten schrijven – € 95,–
 • Woensdag 24 februari: 13 – 15 uur: Workshop Kinderboeken schrijven – € 95,–

Deze workshops en trainingen zijn ook in-company te organiseren of op andere data. Heb je een leuk idee of wil je liever een privé sessie? We hebben al vele workshops georganiseerd voor vrijgezellendagen, jubilea, groepjes vriendinnen, mensen die een boek wilden schrijven maar ook company trainingen voor een zorginstelling, voor de redactie van een magazine, voor het secretariaat van een advocatenkantoor, voor de HR managers van een groot IT-kantoor en ga zo maar door.

Iedere workshop is met veel interactie, veel proberen, goede begeleiding en vooral veel inspirerende energie: zowel zakelijk als voor jezelf. Als jij naar huis gaat, zit je bomvol inspiratie en goede doelen om vol vertrouwen dat boek, verhaal of stuk te gaan schrijven!

Informatie workshops: 

Workshop Creatief Schrijven – 95,– euro. We leren een storyboard voor een verhaal opzetten, dialogen maken, personages uitdiepen en het plot uitwerken.

Workshop Thriller schrijven – 95,– euro. In deze zalige workshop leer je de finesses van het thriller schrijven en het opzetten van een storyboard, personages en plot. Je gaat gegarandeerd boordevol goede ideeën naar huis!

Workshop zakelijke blogs schrijven – 95,– euro. In deze workshop leer je hoe je een goede, zakelijke blog kunt schrijven, kernachtig en puntgaaf. Je leert in te plannen en onderwerpen te zoeken, te vol zelfvertrouwen te schrijven en de blogs met regelmaat te plaatsen. Wordt een autoriteit met je eigen zakelijke ervaring!

Workshop Kinderboeken schrijven – 95,– euro. In deze workshop inspireren we om jouw eigen kinderboek te schrijven. We beginnen met het opzetten van een storyboard, het uitwerken van de personages en het schrijven van het verhaal: van het begin tot het einde. En het liefst met illustraties! Dit is een wervelende, leuke en actieve workshop waar je gegarandeerd geïnspireerd vandaan komt en je eigen kinderboek gaat schrijven, velen gingen je al voor!

Workshop zakelijk schrijven & marketing – 199,– euro. Een organisatie die daadkrachtig schrijft, bereikt meer mensen. Het schrijven van interviews, artikelen, brieven, nieuwsbrieven, teksten voor websites, online media, strategische planning, persberichten, columns, blogs en marketing & communicatie planning worden behandeld zodat jij thuis direct aan de slag kunt voor het nieuwe jaar!

Ben je geïnspireerd of heb je vragen of wil je je alvast aanmelden? Mail me dan op info@estherkreukniet.nl en ik lees je mailtje graag!

Adresgegevens:

Seggelant-Noord 7G
3237 MG, Vierpolders

Wil jij graag iets anders? Een workshop op maat of begeleiding in iets anders? Mail me dan, ik geef trainingen bij bedrijven, maar begeleid ook mensen één op één. Voor meer info, ideeën, data of tarieven kun je me mailen op: info@estherkreukniet.nl

You’ve got to learn it before you earn it, so lets go!

Voor meer info, ideeën, data of tarieven kun je me mailen op: info@estherkreukniet.nl