Pluk je Geluk verschijnt 21 september!

Mijn nieuwe boek Pluk je Geluk verschijnt 15 september op de Happinez Fair! Wil je alvast een exemplaar reserveren of heb je vragen? Mail me dan op info@estherkreukniet.nl of info@hajefa.nl! Pluk je Geluk!

Lieve allemaal,

Pluk je Geluk verschijnt 21 september in de boekhandel!

Pluk je Geluk is een heel ander boek dan je van me gewend bent, maar ik had het gevoel dat ik dit boek eerst moest schrijven voordat ik verder kon om alles op orde te krijgen. Om een heerlijk, fijn leven te creëren dat toepasbaar was op het dagelijkse leven. En het werkte.

In de kern gaat dit boekje over hoe je je leven op een liefdevolle manier en fijn organiseert, waardoor alles goed stroomt en lekker loopt. Ik ontwikkelde een methode die goed toepasbaar is in het dagelijks leven en waar je energiek, vrolijk, fit en zelfverzekerd van wordt. Waar de belangrijke elementen als je gezondheid, mentale weerbaarheid en spirituele kant goed op elkaar afgestemd en in balans zijn, ook als het soms even minder gaat. En hoe doe je dat? Door iedere dag in je boekje te schrijven, door iedere dag even te relativeren en een kort momentje te nemen. Door je voeding, gezondheid en drukte op elkaar af te stemmen, op een manier dat echt werkt. Iedere dag krijg je een schrijfoefening, een overdenking, een gezond recept en bewegingsoefening om je energie, zelfvertrouwen en positiviteit mee te geven. Bewust te worden van de dingen om je heen.

En het mooie is dat ik jou niet vertel hoe je het moet doen, maar dat je zelf je eigen recept voor een heerlijk leven schrijft. Niet te streng, niet te gek en bruikbaar in je eigen leven: jíj schrijft het recept dat bij jouw mooie leven past!

Met dit boekje Pluk je Geluk creëer je nog meer levensvreugde, leer je liefde en vriendschap te koesteren, zorgen, vrees en angst los te laten en vooral te vertrouwen en te genieten van alles en iedereen om je heen. Iedereen maakt wel eens lastige dingen of teleurstellingen mee in zijn leven: de vraag is hoe je er mee omgaat en hoe je de kracht uit je zelf haalt. Want Pluk je Geluk net zo goed voor iedereen die fit, energiek, positief, nieuwsgierig, ambitieus en krachtig door het leven wil gaan!

Spreekt dit concept je aan of lijkt het je leuk om het eens te proberen? Ik kan je volgende week een kleine versie sturen waarin je drie dagen het programma volgt. Als je je gegevens en adres stuurt, zorg ik dat het volgende week in je brievenbus ligt!

Pluk je Geluk verschijnt 21 september in de boekhandel en wordt 15 september gelanceerd op het Happinez Festival. Je mag me altijd mailen: info@estherkreukniet.nl

En wil je alvast een exemplaar reserveren? Klik dan op deze link op Bol.com:  

Ik wens je alvast een fijne tijd met veel liefde en geluk! Liefs, Esther Kreukniet