Next Communicatie!

Een overtuigende tekst schrijf je zo!

Heb je een bedrijf, ben je ondernemer of werk je bij een organisatie waar je wel wat hulp kunt gebruiken bij goede ideeën voor de communicatie of marketing in het algemeen? Of zoek je juist een kickass tekstschrijver voor bijvoorbeeld professionele blogs op de website, social media of pakkende teksten voor je brochures? Next Communicatie biedt je de oplossing zonder dat het meteen de hoofdprijs kost!

Wij bieden je oplossingen zodat de juiste boodschap bij de juiste persoon op het juiste moment terecht komt. Communicatie moet geen ondergeschoven kindje zijn maar goed aansluiten bij jouw strategie. Wij zorgen dat jouw communicatie werkt. Hoe? Door goed te luisteren naar de behoefte. Omdat jouw bedrijf of product uniek is en de omstandigheden iedere keer weer anders zijn, beginnen wij altijd bij het begin. Wij gaan nooit zomaar wat maken. Als er nog geen plan is, dan adviseren wij altijd om eerst een strategie te bepalen. En dat is leuk! Want als we samen gaan sparren komen er volop ideeën om onze toekomstige potentiële klanten te bereiken en geef je je bedrijf een boost.

Wil jij resultaat?

Wat moet de boodschap zijn? Welke communicatievormen zijn geschikt en welke middelen kun je het beste inzetten? Wij ontwikkelen een strategie waarmee jij je doelstellingen bereikt en alles uit jouw budget haalt.

Onze werkwijze:

 1. Eerst gaan wij naar jou luisteren. Wat zou je graag willen? Of wat is jouw probleem? Of beter gezegd…. wat is jouw uitdaging? Wij willen eerst heel veel weten over jouzelf, jouw bedrijf en/ of product. Wat wil jij bereiken, veranderen of verbeteren? Kortom; wat is jouw doel?
 2. Een plan maken waarmee jij verder komt. Op basis van jouw input en onze kennis en ervaring gaan wij een slimme strategie bedenken. Geen dik rapport, maar een kort en bondig plan, waarmee jij jouw doel bereikt. De juiste koers voor de communicatie van jouw bedrijf of product.
 3. IJzersterke concepten bedenken. Vervolgens gaan we de strategie omzetten in een concept. De strategie wordt nu tastbaar en zichtbaar. Onze concepten zijn origineel, fris, nieuw en effectief. Met onze concepten veranderen wij jouw bedrijf of product in een ijzersterk merk.
 4. Marketingcommunicatiemiddelen kiezen en produceren. Een communicatiemiddel mag geen los aanhangsel zijn, maar moet aansluiten bij jouw strategie. Op basis van de strategie en het concept kiezen wij de communicatiemiddelen waarmee wij jouw doelstellingen gaan realiseren. Wij kunnen alle denkbare middelen voor jouw produceren. Van een logo, huisstijl, website, Google advertentie, blog tot direct mailing. Zeg het maar… onze specialisten maken het allemaal.
 5. Een strakke uitvoering. Het is de kunst om een strategie en concept op de juiste manier door te vertalen naar de communicatiemiddelen. Wij hebben de benodigde kennis en ervaring. Wij managen de klant, het team en ieder project op een hoog niveau en krijgen een kick van het opleveren van een project binnen de afgesproken tijd en het budget. Zonder concessies te doen aan de effectiviteit. Zoals het hoort.
 6. Samenwerken op projectbasis of interim-basis. Wil jij hulp bij een specifiek project? Dan kunnen wij op projectbasis voor jouw werken. Of heb jij behoefte aan ondersteuning voor een langere periode en meerdere projecten? Dan kunnen wij op interim-basis voor jouw aan de slag. Tegen scherpe tarieven door efficiënt en zonder overheadkosten te werken. Indien gewenst tegen een fixed price en met heldere afspraken. En met heel veel plezier.

  Boek nu een strategiesessie en haal meer uit je budget!

  Wij willen jou graag verder helpen en gaan daarom graag met jou in gesprek om te bespreken wat de mogelijkheden zijn om jouw doelstellingen te realiseren. In de strategiesessie nemen wij jou mee in onze ideeën voor een strategie waarmee jij meer uit je communicatiebudget haalt.

Op allerlei gebieden kunnen wij onze ondersteuning en service aanbieden:

 • communicatieplan maken,
 • website teksten maken,
 • blogs schrijven,
 • social media plan maken en uitvoeren,
 • persberichten maken,
 • nieuwsbrieven versturen,
 • brochures maken
 • adverteren online en offline

Wij helpen je om campagnes uit te stippelen en deze uit te voeren.  Dat betekent met jouw boodschap het gewenste doel bereiken. Er zijn daarbij uiteenlopende manieren om je boodschap over te brengen. Denk aan traditionele advertenties, maar ook aan een event, tentoonstelling, conferentie, festival, presentatie, tijdschrift, website, documentaire, animatiefilmpje, video of mobiele applicatie.

Heb je een bepaalde boodschap die in een korte periode voor een groot bereik moet zorgen? Wij zijn creatief genoeg om met je mee te denken om de boodschap goed over te krijgen.

Ook op andere manieren kunnen we je helpen. Heb je een bedrijf en denk je vaak: ik zou eigenlijk iemand moeten weten die de communicatie, marketing of reclame voor me doet? En gelijk ook Social Media doet? Zonder dat het meteen de hoofdprijs kost? Gewoon om even te sparren en dingen op te zetten zodat jullie weer verder kunnen. En dat varieert, we kunnen van alles en denken met je mee. We kunnen een mooi communicatieplan maken, een toffe marketingactie of een mooie brochure. Wij denken met je mee, maak snel een afspraak.

Wil je een ondernemingsplan schrijven?

Marketingplan maken

Content voor de website schrijven

Social media plan schrijven en uitvoeren

Product tekst schrijven voor website

Klantenrapport maken

Enquete maken

Website opzetten

Teksten die we dagelijks typen

We typen bij Next Communicatie nogal graag. Maar omdat we niet zeker weten of jij net zo graag leest, vind je hier meteen het overzicht van de zakelijke teksten die we het meest schrijven:

 • SEO-teksten
 • Zakelijke blogs
 • Vacatureteksten
 • Pers- en nieuwsbrieven
 • Interviews
 • Reportages
 • Flyers en brochures

Als tekst- en communicatiebureau schrijven wij zakelijke en commerciële teksten voor het MKB en grootbedrijf door heel Nederland. Webteksten, vacatures, bedrijfsblogs en nieuwsbrieven besteden bedrijven het meest aan ons uit. Heb je daar ook wel oren naar? Probeer het uit!

Neem contact op:

Adresgegevens

Seggelant-Noord 7G
3237 MG, Vierpolders

Kvk nummer: 24373313
IBAN: NL80ABNA0496237055
BTW: 178812560B01

T: 0181 35 65 60
E: service@writinggirl.nl

Next Communicatie

More Stories