Biografie

Esther Kreukniet is journaliste, copywriter en schrijfster.

Ze deed het VWO aan RSG Brielle en studeerde daarna bedrijfskunde op Business School Lausanne, haalde een MBA in Marketing & Finance en werkte zes jaar als marketing manager bij Profile Tyrecenter Excelsior. Na de verkoop van het bedrijf in 2002 gooide ze het roer om en volgde haar hart: schrijfster worden. Haar debuutroman Beau Ravage verkocht meer dan 10.000 exemplaren. Twee jaar later volgde Facade en in 2011 werd Carte Blanche verkozen tot het ultieme zomerboek (Margriet). En Passant, Pluk je geluk en Noblesse Oblige volgden al snel.

In 2002 begon ze voor zichzelf met haar communicatie adviesbureau Next Communicatie dat het midden- en kleinbedrijf regio Rotterdam adviseert op het gebied van communicatie en marketing strategie. In 2012 was ze werkzaam bij Deloitte Innovation als senior content consultant en als journaliste voor diverse kranten en tijdschriften. Momenteel werkt ze als copywriter bij EY Nederland.

Wat is nog meer belangrijk om te weten? Ze geeft al 15 jaar online trainingen en workshops op gebied van boeken schrijven en vindt het heerlijk mensen te motiveren hun dromen waar te maken. Carpe Diem!