Biografie

Esther Kreukniet deed het VWO aan RSG Brielle en studeerde daarna bedrijfskunde op Business School Lausanne, haalde een MBA in Marketing & Finance en werkte zes jaar als marketing manager bij Profile Tyrecenter Excelsior.
Na de verkoop van het bedrijf in 2002 gooide ze het roer om en volgde haar hart: schrijfster worden. Haar debuutroman Beau Ravage verkocht meer dan 10.000 exemplaren. Ondertussen werkte ze als freelance journaliste voor diverse (dames)bladen en kranten, twee jaar later volgde Facade en in 2011 werd Carte Blanche verkozen tot het ultieme zomerboek (Margriet).

In 2002 begon ze voor zichzelf met haar communicatie advies bureau Next Communicatie dat het midden- en kleinbedrijf regio Rotterdam adviseert op het gebied van communicatie, public relations en marketing strategie. In 2012 was ze werkzaam bij Deloitte Innovation als senior content consultant.

Wat is nog meer belangrijk om te weten? Samen met schrijfster Judith Visser gaf ze een workshop thriller schrijven i.s.m. de Nightwriters en geeft ze al jaren workshops schrijven in regio Rotterdam.

Esther is dol op fashion, mensen, mooie dingen, praten, lezen, interieurs, tijdschriften, weekends, wijntjes, reizen, skieën, Verbier, haar familie en haar zoontje Bo en houdt vooral niet van jaloerse mensen, gezeur of vooroordelen. Als Rotterdamse stroopt ze vaak de mouwen op, houdt ze van die vreselijke Rotterdamse humor, liggen er drie boeken op de plank te schreeuwen om uitgewerkt te worden en ze hoopt vooral JOU te inspireren om je dromen na te jagen. Ze woont samen met haar zoon Bo in Oostvoorne.

Carpe Diem!