Workshops

Welcome at my office! Al meer dan vijftien jaar organiseer ik cursussen creatief schrijven, zakelijk communiceren, interviews geven, kinderboeken schrijven en boeken schrijven.

In Brielle of online organiseer ik naast de cursussen nog meer geweldige workshops – elke maand behandel ik een nieuw thema om de finesses van het schrijven onder de knie te krijgen.

Zo gaan we volgend jaar leuke workshops thriller schrijven, method writing, columns en blogs schrijven, interviews afnemen, kinderboeken schrijven, story telling, CV schrijven, commercieel zakelijk schrijven, social media beheren, blogs schrijven en nog veel andere finesses van het schrijversvak organiseren! Elke maand behandel ik een thema zodat jij kunt kiezen waar je aan wilt deelnemen. Ook geef ik workshops schrijven bij bedrijven, zo heb ik een keer bij een kinderdagverblijf een workshop mindmapping en verslag schrijven gegeven, superleuk! Kijk voor meer info op het schema.  

Droom jij van je eigen boek? Het kán! Ik geef cursussen om je eigen boek te schrijven waarin ik je professioneel begeleid. Creatief schrijven, schrijfcursussen voor een boek, commercieel tekstschrijven, korte verhalen schrijven, een levensverhaal of schrijfcoaching voor jezelf om gelukkiger te worden! Allerlei soorten vrouwen (en mannen!) komen bij mij voor advies als ze vastgelopen zijn of juist tijd willen maken om ein-de-lijk dat verhaal of boek te schrijven. Of zoek je een plek om rustig te schrijven of de bekende stok achter de deur? Kom dan bij mij op kantoor van Writing Girl schrijven, een echt schrijfpaleis! 

Ik begeleid je en geef je de juiste tips en tools om je droom waar te maken. Want geloof me: schrijven kun je leren en het is echt een cadeautje voor jezelf! Inmiddels zijn er al twee boeken uitgegeven, heeft zich één talent zich ontpopt tot columniste, heeft een cursiste een kinderboek geschreven, heeft een zakenvrouw een vaste rubriek in een ondernemers magazine en blogt een vrouw voor een groot publiek. Elke cursus bestaat uit acht lessen waarin de verschillende facetten behandeld worden.

Meer informatie:

Cursus Creatief Schrijven: Deze basiscursus bestaat uit 8 workshops van twee uur met maximaal zes deelnemers. We leren een storyboard maken, verhalen schrijven, dialogen, personages, plots en scenario schrijven, interviews geven, kinderverhalen schrijven, artikelen schrijven, columns en blogs maken en natuurlijk thriller schrijven!

Communicatief & commercieel schrijven: Deze cursus bestaat uit 8 workshops van twee uur met maximaal zes deelnemers. Bij deze cursus leer je communiceren, luisteren en commerciele teksten schrijven voor het bedrijfsleven. Kernachtig de boodschap over te brengen in de versnipperde wereld van print en online media. Sterke teksten die pakken, effectieve brieven, mails, advertenties, uitnodigingen, artikelen, webteksten en persberichten. Een organisatie die daadkrachtig schrijft, bereikt meer mensen. Het schrijven van interviews, artikelen, brieven, newsletters, teksten voor websites, online media, strategische planning, persberichten, columns, blogs en marketing & communicatie planning worden behandeld.

Schrijf Coach: individuele begeleiding bij je boek schrijven. Altijd van gedroomd om je eigen boek te schrijven?! Ik begeleid je bij het realiseren van die droom. We raden cursisten aan eerst de basis cursus Creatief Schrijven om daarna een Schrijf Coach in te schakelen voor individuele begeleiding van het boek. Deze individuele begeleiding bestaat uit 10 workshops van anderhalf uur om daadwerkelijk je boek te schrijven!

Voor meer info, data en tarieven kun je me mailen op: info@estherkreukniet.nl