Pluk je geluk

Pluk je Geluk

Nu is de tijd om tot je zelf te komen, om sterk te zijn, om sterk te worden.

Pluk je Geluk is een boek waarin je dichter bij jezelf en bij je eigen geluk komt te staan, door je lichamelijke, psychische en spirituele kant in balans te brengen met behulp van mooie oefeningen, voeding, tips en adviezen.

Je gezondheid is alles en in dit boek leer je het opnieuw te waarderen en te koesteren waardoor je zo sterk wordt dat je een nieuwe levensstijl ontwikkelt die je nooit meer loslaat – zo goed voelt het! Laat alles wat niet bij je past achter je en laat de liefde in je leven stromen.

In ongeveer een maand leer je jezelf gezond en mentaal sterk te maken door een lifestyle te creëren die bij jou past, met de juiste voeding en balans voor lichaam en geest. Elke dag krijg je een schrijfoefening, een overdenking, een training en een gezond recept om je energie, zelfvertrouwen en positiviteit mee te geven.<br

In dit boek schrijf je zelf je eigen recept waar jij gelukkig van wordt en dat straal je uit. Niet te streng, niet te gek en bruikbaar in je eigen leven – jíj schrijft het recept dat bij jouw mooie leven past!

Pluk je Geluk is een heerlijk feel good boek waarin je zelf je recept voor een heerlijk leven schrijft. Het is een dagboek waarin je je eigen ontwikkelingen opschrijft. Met behulp van schrijfoefeningen, recepten, meditaties en mindfullness leer je precies wat voor jou werkt. Creëer op een eenvoudige manier een heerlijk leven dat bij jou past en waardoor je krachtig in het leven komt te staan!

Paperback / +/- 192 pagina’s / Uitgeverij Hajefa / 2017
ISBN: 978-94-6331-015-4 Prijs: € 19,95
Meer info: zie www.estherkreukniet.nl
Genre Personal assistance
Paginas 153
Uitgever: Hajefa
Jaar september 2012
0 replies on “Pluk je geluk”