Maak je Geluk

Maak je Geluk

In MAAK JE GELUK gaan we in dertig dagen alle positieve dingen in je leven integreren en toepassen. In het eerste gedeelte heb je geleerd wat jou daadwerkelijk gelukkig maakt en in dit tweede gedeelte gaan we de verdieping in. Door verschillende aspecten uit te zoeken en bewust te doorleven, weet je precies wat je wel wilt (of juist niet).

Deel II: MAAK je Geluk – positieve mindset

MAAK je geluk is deel twee uit de serie geluksboekjes die ik zelf samengesteld heb op basis van ervaring, interviews en met behulp van de research en wetenschap.

Je bevindt je nu waarschijnlijk in de levensfase van behoefte aan waardering en erkenning en zoekt rust, respect, waardering en motivatie. Daar zorgen we samen voor, we gaan op onderzoek uit waar jij echt gelukkig van wordt en schrijven daarvoor een recept. We kunnen jouw recept van geluk op een leuke en makkelijke manier toepassen, we verwijderen wat spreekwoordelijke balken of blinde vlekken uit je oog en passen de fun in je leven weer eens toe. Je leert alle overbodige ballast herkennen en je zet binnen dertig dagen een nieuw patroon neer waarbij je je happy voelt. Met een uitgebalanceerd dieet, bewegingsoefeningen, meditaties, inspiratie quotes en stellingen die je tot nadenken aanzetten.

In MAAK je geluk besef je dat jij zelf verantwoordelijk bent voor je eigen geluk – en dat pad gaan we bewandelen – herboren met energie!

Deze serie geluksboekjes helpen je het beste uit je leven te halen, toepasbaar op de fase in je leven waarin je zit. In het eerste deel Pluk je geluk bijvoorbeeld, zet je in tien stappen de basis voor een stabiel leven neer. In Fix Je Geluk herstel je je geluk binnen een maand en in Maak je Geluk zet je je eigen formule voor een stabiel en gelukkig leven neer. In het laatste deel Kies je geluk reinig en zuiver je zelf en ervaar je geluk op het hoogste niveau.

Elk geluksboekje bestaat vier onderdelen om je leven op een gezonde en positieve manier neer te zetten en werk je onder begeleiding dagelijks aan een happy & healthy lifestyle. Deze nooit eerder getoonde combinatie van voeding, bewustwording, mindfullness en beweging maakt dit boekje uniek want je werkt niet alleen aan een gezond lichaam en verhoogde energie maar vooral aan de weerbaarheid van je geest. Iedere dag ontvang je namelijk een oefening voor jezelf over bewustwording, een gezond, voedzaam recept, een bewegingsoefening en inspirerende quote.

Alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten.

IMG_5975

Máák je Geluk – Positieve Mindset

In het tweede gedeelte gaan we positieve dingen in je leven integreren & toepassen.

Recept voor positief leven: dagelijks een nieuw inzicht waar je mee gaat werken, een quote ter inspiratie, een voedzaam recept en een bewegingsoefening om je lichaam en geest sterk te maken– de vier elementen voor een positief leven – met liefde voor JOU!

Dit boek heeft alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten. Maak je Geluk!

Genre
Paginas 102, zwart/wit gedrukt A4 formaat met ringband
Uitgever Epublishing in eigen beheer
Jaar oktober 2014
Prijs €9,95
WritingGirl Maak je Geluk bestellen