Fix je Geluk

Borstkanker, tips, do's and dont's

Fix je Geluk is een serie geluksboekjes die je helpen het beste uit je leven te halen. In het eerste deel Pluk je geluk zet je in tien stappen de basis voor een stabiel leven neer.

De serie Fix je geluk bestaat uit drie onderdelen om je leven op een gezonde en positieve manier neer te zetten en werk je onder begeleiding dagelijks aan een happy & healthy lifestyle. Deze nooit eerder getoonde combinatie van voeding, bewustwording, mindfullness en beweging maakt dit boekje uniek want je werkt niet alleen aan een gezond lichaam maar vooral aan de weerbaarheid van je geest. Iedere dag ontvang je namelijk een oefening voor jezelf over bewustwording, een gezond, voedzaam recept, een bewegingsoefening en inspirerende quote.

Alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten.

Deel I: Fix je Geluk – reset je basis

Deel I: in dertig dagen zet je je doel neer, leer je je blokkades opruimen en je eigen positieve levensstijl neer zetten die bij jou past.

Recept voor positief leven: dagelijks een nieuw inzicht waar je mee gaat werken, een quote ter inspiratie, een voedzaam recept en een bewegingsoefening om je lichaam en geest sterk te maken– de vier elementen voor een positief leven – met liefde voor JOU!

Dit boek heeft alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten. Faak je Geluk!

Genre Personal assistance
Paginas 102, zwart/wit gedrukt A4 formaat met ringband
Uitgever Epublishing in eigen beheer
Jaar oktober 2014
Prijs €9,95
WritingGirl Fix je Geluk bestellen
0 replies on “Fix je Geluk”