Zoek je redactie voor je boek of manuscript?

workshops, coaching, redactie, boek schrijven,

Wil je ook zo graag je boek schrijven maar zou je er wel eens een professionele redacteur naar willen laten kijken? Of is je manuscript al halverwege en wil je graag professionele hulp hebben om jouw manuscript naar een hoger niveau te tillen? Of heb je veel zakelijke teksten voor bijvoorbeeld een website of folder en wil je het laten perfectioneren? Dan ben je hier aan het goede adres. Wij redigeren teksten en manuscripten zodat het gelezen wordt.

Redactie boek schrijven

Redactie boek:

  • Ben je al een eind op weg met je boek maar ben je nog niet tevreden over bijvoorbeeld het plot, de spanningsboog, je schrijfstijl en/of je personages? Laat je dan ondersteunen door een redacteur.
  • Ben je tevreden over je manuscript en wil je dit laten controleren op grammatica en spelling, interpunctie, zinsopbouw, consistentie en de verhaallijn? Schakel ons dan in voor de correctie.
  • Sta je nog aan het begin en wil je hulp met structuur, storyboard, personages uitdiepen en een goede spanningsboog? Vraag hulp aan onze redactie zodat je weer verder kunt.

Redactie boek schrijven

Redactie zakelijke teksten:

  • Heb je al een tekst maar wil je dat het strak en goed leesbaar op je website of print komt?
  • Wil je nieuwe zakelijke teksten schrijven maar je hebt professionele hulp nodig?

Voor meer informatie kijk snel op deze site en boek jouw redactiesessie : Redactie boek schrijven – Writing Girl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twintig − drie =