Dag 28: Create Your Best image!

Mijn editor in chief oftewel hoofdredactrice bij Talkies Magazine, de beeldschone Kristina Boszilovic, zei het al jaren geleden: Be the best version of yourself! Heb ik altijd onthouden en naar geleefd, ik vind ook dat andere mensen dat verdienen. Waarom? Zij moeten de hele dag tegen je aankijken en dan vind ik het niet meer dan normaal dat je er leuk, verzorgd, uitgeslapen en netjes uitziet. Voel je je ook beter. Niemand heeft er wat aan als jij er met vet haar of als een zombie bij loopt.  Je doet namelijk de hele dag aan image branding, ongemerkt verkoop je jezelf. Dus moet je er uit zien wat je in je hoofd uit wilt stralen – een mark als Nivea, Dolce & Gabanna of Mercedes doet dat ook. Of dichter bij huis, personalities als Lieke van Lexmond, schrijfster Laura Bellai of Koningin Maxima zijn ook bewust met hun image bezig. What you see is what you get, dus zorg ervoor dat je iets uitstraalt.

Wat is jouw image tot nu toe?

Wat wil je uitstralen?

Wat zou je uiteindelijk willen uitstralen?

Wat mis je nog?

Go and get it!!

Doe eens inspiratie op Instagram en volg een tijdje vrouwen die jou inspireren. Hoe zij zich presenteren – je haalt er zoveel energie en inspiratie uit! Be your own stylist…

Recept: vandaag een heerlijk recept voor een gezonde salade met avocado, tomaat, peccorino kaas en komkommer. Serveer er een stukje kip bij en je hebt een clean dinner!

Beweging:  Ga na je 45 minuten hardlopen eens voor de spiegel staan en bekijk jezelf eens kritisch. Is je houding goed, moeten die schouders verder naar achter? Rek je zelf uit en poseer voor de spiegel, net zo lang tot je tevreden bent voor een goed postuur en een zelfverzekerde uitstraling die bij je image past.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − 2 =