Pluk je geluk

PLUK JE GELUK  was het eerste boek dat ik schreef. Ik zat allang niet lekker in mijn vel en besefte dat ik er iets aan moest doen – dat ik zélf mijn leven leuk moest maken. Met vallen en opstaan, honderden interviews aan bekende en onbekende mensen, een enorme sloot aan ervaring, en met behulp van de research en wetenschap is Pluk je geluk tot staan gekomen. Een doorslaand succes.

Elk geluksboekje bestaat vier onderdelen om je leven op een gezonde en positieve manier neer te zetten en werk je onder begeleiding dagelijks aan een happy & healthy lifestyle.

Nog nooit eerder was de combinatie van voeding, bewustwording, mindfullness en beweging getoond terwijl het voor mij logisch was dat een sterk lichaam samen gaat met een sterke geest. En andersom. Een uitgebalanceerd dieet dat je energie geeft, je sterk maakt afgewisseld door oefeningen waar je zuurstof mee naar binnen haalde, vrolijke serotonine geluksstofjes vrijkomen en een aantal pittige stellingen voor je geest zodat je je leven weer eens evalueert. Alles ondersteunend aan elkaar waardoor je zingeving van het leven intensiever wordt en je zuiver en puur weet wat goed voor je is. Intuitief, gevoelsmatig en krachtig – voor je zelf, je omgeving – vrolijk en blij. Ik knapte er enorm van op vlak na mijn scheiding – en iedereen die ik deze handleiding reikte. Iedereen verlangt naar de behoefte van veiligheid, liefde en zekerheid -daar werken we aan.

Je haalt er zelf uit wat goed voor je is en in tien stappen schrijf je je eigen recept voor een heerlijk leven. Zoals het bedoeld is. Je hoeft alleen nog maar te worden wie je allang had moeten zijn.

Dit boekje is dus uniek want je werkt niet alleen aan een gezond lichaam en verhoogde energie maar vooral aan de weerbaarheid van je geest. Iedere dag ontvang je namelijk een oefening voor jezelf over bewustwording, een gezond, voedzaam recept, een bewegingsoefening en inspirerende quote.

Inmiddels heb ik vier geluksboekjes geschreven – voor elke levensfase weer wat anders maar met hetzelfde concept. En slank dat je er van wordt – maar dit geheel terzijde, ik vind het vooral belangrijk dat je lekker in je vel zit en geestelijk sterk en stabiel bent. Elk geluksboekje bestaat vier onderdelen om je leven op een gezonde en positieve manier neer te zetten en werk je onder begeleiding dagelijks aan een happy & healthy lifestyle. Iedere dag ontvang je namelijk een oefening voor jezelf over bewustwording, een gezond, voedzaam recept, een bewegingsoefening en inspirerende quote.

Alles om jouw basis voor een positief leven neer te zetten.

IMG_6989

Pluk je Geluk wordt in eigen beheer gedrukt en om de kosten zo laag mogelijk te houden en toegankelijk te maken voor het grote publiek geef ik je twee opties: € 9,95 in zwart/wit gedrukt op A4 formaat met ringband of full color gedrukt op academisch A3 formaat, gebonden en glanzend papier € 19,95. Uiteraard excl de verzendkosten en levertijd 3 – 5 dagen.

Lees meer op mijn blog over de tot standkoming van Pluk Geluk of de andere reeks geluksboekjes op www.estherkreukniet.blogspot.nl of kijk op mijn webshop www.writinggirl.nl.

Genre Personal assistance
Paginas 153
Uitgever Epublishing
Jaar september 2012