Zet storytelling en method writing impactvol in!

Overmatig piekeren – hoe overwin je dat?

Waarschijnlijk zijn jullie allemaal fan van Robert de Niro, Al Pacino, Meryl Streep of Jack Nicolson. Allemaal method acting actors. Ik heb hun manier van acteren bestudeerd en zij kruipen niet in de rol van, nee zij ZIJN het. Ik heb een manier van method writing ontwikkeld waarin we leren een verhaal krachtig te vertellen en in de huid van onze personages te kruipen. Onze storytelling, method writing online workshop is een online Teams workshops van anderhalf uur waarin je de fijne kneepjes van het vak leert.

Wat is storytelling? En wat is method writing? In deze online Teams workshop leer je de fijne kneepjes van storytelling en method writing waarin je leert personages vormgeven en uitdiepen, de theorie achter een krachtig verhaal, structuur en impact maken, de spanningsboog opbouwen, verschillende verhaalgenres toepassen en hoe je social media inzet voor impactvolle storytelling. 

Voor meer info kijk dan gelijk bij onze workshop Storytelling, method writing online workshop – Writing Girl of  mail ons op: service@writinggirl.nl 
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

15 + 19 =