Signeersessies, lezingen, workshops en andere events.

Signeersessies, lezingen, workshops en andere events.

Ik krijg veel energie van signeersessies, lezingen, workshops en andere evenementen waar ik lezers ontmoet. Mijn passie voor lezen en schrijven brengt me naar boekhandels, bibliotheken, festivals, bedrijven en scholen, waar ik mijn ervaringen deel en in contact kom met mijn lezers en mensen uit de boekenwereld. Ik leer veel van deze ontmoetingen en geniet van inspirerende gesprekken over literatuur en het schrijversvak.

Signeersessies, lezingen, workshops, trainingen en andere events.

Ik lees graag voor uit eigen werk maar ik haal ook veel inspiratie uit lezingen van andere schrijvers, zoals Susan Smit, Judith Visser, Marion Pauw en Esther Verhoef. Daarnaast voer ik graag interviews met bekende auteurs, zoals Camilla Läckberg, Santa de MonteFiore maar ook Carry Slee en vele andere schrijfsters.

Signeersessies, lezingen, workshops, trainingen en andere events.

Een andere passie waar ik veel energie uit haal, is het geven van lezingen en signeersessies bij bedrijven en ondernemers. Ik geef graag schrijftrainingen waarbij ik vakliteratuur bespreek en effectieve methoden aanreik voor het neerzetten van zakelijke teksten. Tijdens deze sessies deel ik ook mijn inzichten over het schrijversvak en bespreek ik mijn eigen boeken.

Signeersessie, lezingen

Lijkt je jou leuk om een signeersessie, lezing, workshop, training of event te organiseren, dan kom ik naar je toe!

Signeersessie, lezingen

Ik sta regelmatig met mijn boeken en workshops op leuke events, fairs en festivals om schrijven en lezen te stimuleren en ga ook naar leesclubs, bibliotheken, modeshows, inspirerende yogasessies en geef zelfs creatieve workshops voor vrijgezellendagen en vriendinnenclubjes.

Signeersessie, lezingen

Ik heb veel PR materiaal, goede contacten met de pers en journalisten en help je met het schrijven van een persbericht en uitnodiging om het lezerspubliek te bereiken. We kunnen leuke acties doen en winnaarsacties om de doelgroep en het lezerspubliek te bereiken.

Signeersessie, lezingen

Heb je zelf leuke ideeën? Aarzel dan niet om contact op te nemen: info@estherkreukniet.nl

Lees meer: Start signeertour En Passant! – Esther Kreukniet

Join the Conversation

1 Comments

Leave a comment
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + vier =