Branding en positioning – tips!

workshops, coaching, redactie, boek schrijven,
Hoe bereik je met je onderneming of als zelfstandige goede branding en positionering? Wij geven jou een paar gouden tips die je als ondernemer of zelfstandige verder brengen. Wij maken een plan waarmee jij verder komt. Op basis van jouw input en onze kennis en ervaring gaan wij een slimme strategie bedenken. Geen dik rapport, maar een kort en bondig plan, waarmee jij jouw doel bereikt.
Hoe onderscheid je je van de concurrentie, hoe positioneer je je bedrijf en hoe bouw je een sterk merk? Wat wil je vertellen en wat is jouw unieke story? Wij ontdekken samen wat jouw bedrijf uniek maakt en hoe we dat uit gaan dragen. Dit geeft energie, nieuwe prospects en nieuwe klanten en ervaringen!
Branding is natuurlijk een populair woord geworden en veel mensen denken dat het vooral om social media gaat. Het gaat veel verder. Het gaat over wat je uitstraalt, online en offline. Wat zijn de belangrijkste waarden van je bedrijf? Is dat je service, je producten die je verkoopt of de meerwaarde die altijd geeft, dat stapje dat je voor je klanten over hebt? Als je je waarden hebt bepaald, dan is het belangrijk om twee kanalen op social media te kiezen, niet meer niet minder voor het beste effect.
Wil je weten hoe je dat doet? Lees dan meer in deze post van mijn bedrijf Next Communicatie, waar ik al meer dan 25 jaar het bedrijfsleven help en adviseer op gebied van tekstschrijven, communicatie en marketing. 
Branding en positioning: tips!
Of neem contact op: T: 0611 923 337 of mail me op: service@nextcommunicatie.com
Next Communicatie is gevestigd in Rotterdam maar werkt ook veel in Brielle, Vierpolders, Voorne Putten en omstreken..
Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een + zes =