Workshop kinderboeken schrijven

Workshop kinderboeken schrijven
9 Opzetten van het boek
8.5 Storyboard maken
9 Structuur opzetten
10 Personages vormgeven
9 Ideeën uitschrijven
9 Creativiteit
10 Professionaliteit
9 Redactie
8 Storytelling
9.1

Doe mee met onze Workshop kinderboeken schrijven!

Workshop kinderboeken schrijven

Altijd al gedroomd om je eigen kinderboek te schrijven? Voor jezelf, je zoon, kleinkind of gewoon om je fantasie de vrije loop te laten?  Ik heb al zoveel mensen begeleid die een leuk kinderboek wilden schrijven en allemaal met succes! Het creëren van personages en een storyline is al zo leuk en de boeken maken we met zoveel liefde en plezier!

workshop kinderboeken schrijven

Veel deelnemers zijn je al voorgegaan en hebben er enorm van genoten. Dus kom naar onze kennismakingsworkshop kinderboeken schrijven en ga vol inspiratie naar huis!

In deze workshop inspireren we je om jouw eigen kinderboek te schrijven.

We beginnen met het opzetten van een storyboard, het uitwerken van de personages en het schrijven van het verhaal: van het begin tot het einde. En het liefst met illustraties!

Dit is een superbruisende, leuke en actieve workshop waar je gegarandeerd geïnspireerd vandaan komt en je eigen kinderboek gaat schrijven. Het leuke is vooral dat ik zoveel leuke mensen begeleid die daarna lekker hun eigen unieke verhaal met hun kind, kleinkind, neefje of klas konden lezen. Zo waardevol en leuk en vaak ontstonden er aan de hand weer heel veel nieuwe verhalen en hele goede gesprekken en fantastisch contact met hun (klein)kind.

Workshop kinderboeken schrijven

Wat ga je leren? 

  • Opzetten van een storyboard.
  • Uitwerken van de personages.
  • Actief schrijven van het complete verhaal, van begin tot eind.
  • Optioneel: begeleiding bij het integreren van illustraties.

Hoe gaat het in z’n werk? Er zijn drie opties: 

  1. Een kennismakingsworkshop met meerdere deelnemers, waarin je in anderhalf uur de basisprincipes leert. Voor slechts € 29,95 per sessie kun je deelnemen aan een super inspirerende workshop, meer info: Workshops Schema – Esther Kreukniet
  2. Een (online) workshop één op één, waarin ik je de basisprincipes leer, je help met het structureren en het opzetten van het storyboard, meer info: Workshop Kinderboeken schrijven – Writing Girl
  3. Redactie en eindredactie, begeleiding gedurende het hele proces van het schrijven van je boek, vanaf € 495,– ex btw.

Wil je deelnemen? Klik dan hier en koop direct je plaats! Heb je vragen? Aarzel niet en mail me op info@estherkreukniet.nl en ik help je verder!

 

PS ik organiseer ook workshops op scholen, bibliotheken en kinderfeestjes om de jeugd aan het schrijven en lezen te krijgen! Voor meer info: info@estherkreukniet.nl

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeventien − 13 =